Blog

Povabljeni na zabavo!

Prišel je težko pričakovan čas porok. Letošnji trend so poroke v naravi, v stilu romantičnih podeželskih piknikov. Znamka s.Oliver Black Label je pripravila kapsulno kolekcijo ženskih, moških in otroških oblačil z imenom So Invited. Barve in vzorci vseh kolekcij se medsebojno dopolnjujejo. V barvni paleti prevladujejo svetli toni in pastelne barve, kot so nežno roza, mint in zlata. Skrbno izbrani materiali so lahkotni in primerni za zabave v toplih poletnih nočeh. Velika je izbira coctail oblek in modernih hlačnih kostimov. K stylingu kombinirajte minimalističen nakit in majhno torbico.

Oaza sadne osvežitve!

NIVEA prinaša val sadne osvežitve s tremi novimi geli za tuširanje NIVEA Fresh Blends, z omamnimi vonji maline, breskve in lubenice. Za dodatno svežino pa poskrbijo dezodoranti NIVEA Fresh, ki vas razvajajo z vonji pomaranče, češnje in kokosom. Prijetne sadne vonjave bodo prebudile vaše čute, svilnata pena pa bo sprostila misli. Nova linija izdelkov je ustvarjena, da razvaja kožo in hkrati varuje planet. Trendi, a planetu prijazni izdelki Gele za tuširanje NIVEA Fresh Blends so navdihnili osvežujoči sadni vonji narave in predanost trajnostnemu razvoju. Kar 90 % vseh sestavin je naravnega izvora in le-te tudi po obdelavi ohranijo več kot 50 odstotkov svoje naravne molekulske strukture, vključ

TEŽAVE S HIPERPIGMENTACIJO

Po nosečnosti sem opazila, da so se mi na obrazu začeli pojavljati temni madeži. Hiperpigmentacija za katero sem našla rešitev.

Priporočam branje:

Vsi članki:
Arhiv

© 2023 Agencija MIMA, Mihaela Margan Kocbek s.p.