November 20, 2019

Oljarna KOCBEK, prejela naziv Pomursko podjetje leta 2018 po mnenju bralcev!

Murska Sobota, 19.11.2019

Tednik Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica sta na svečani prireditvi v Gledališču Park razglasila najboljša pomurska podjetja v letu 2018.

Organizatorji akcije so tretje leto zapored predstavili najuspešnejša podjetja, ki si svoj kruh ustvarjajo na regijski, nacionalni in tudi svetovni ravni. Izbor in podelitev priznanj naj...

October 26, 2019

Pred kratkim sta na veliko navdušenje ljubiteljev bencinskih hlapov, ki hkrati prisegajo na udobje ter prestiž, svoje moči združili dve vodilni podjetji na področju avtomobilizma. Pestra ponudba vozil BMW, ki jih na štajerskem koncu odlično zastopa podjetje Selmar, je dobila dodano vrednost s sklenitvijo sodelovanja s podjetjem AC Schnitzer. 

In ker ni skrivonost, da rada spremljam novosti tudi na področju avtomobilli...

October 14, 2019

Ob prihodu jesenskih dni in nekoliko hladnejšega odbobja so na Stop Shop lokaciji v VELENJU pripravili veliko modno revijo, na kateri se je sprehodilo več kot deset znanih slovenskih manekenk in manekenov, ki so predstavili aktualne smernice tako za prosti čas, odhod na delovno mesto ali večerjo v dvoje. Manjkalo ni pristnih izbir modnih smernic za vse okuse, tudi moške in otroke, ob katerih so se skozi celovito zgodbo predsta...

September 30, 2019

s.Oliver je za letošnjo petdeseto obletnico oblikoval ekskluzivno kapsul kolekcijo Madras Check, ki je 

navdih poiskala v začetkih znamke – v karo vzorcu.

Nekaj dni nazaj sem se udeležila prav posebnega slavja (s.Oliver namreč praznuje 50 let), ki ga je obeležila predstavitev s.Oliverjeve kolekcije Madras Check.

Priznam, sama imam v omari še en kos (sako in hlače iz leta 2000), ko sem hodila na faks. Kupila sem si karo sako v bar...

September 17, 2019

Gourmet over Mura postaja sinonim dobrih zgodb zapisanih s čutili kulinaričnega razvajanja. Kulinarično popotovanje je v letošnjem letu obeležilo vrhunec zaključka poletja, ki se je odvilo na gradu Murska Sobota. 

Obiskovalci so na čudovitem grajskem dvorišču gradu Murska Sobota svoje kulinarično doživetje in prvovrstno spoznavanje Pomurja doživeli v obogatenem povezovanju, ki jih je tokrat odpeljalo tudi čez meje.

Gostitelji, s...

June 26, 2019

Izjemno ponosna sem, da sem  te dni javnosti predstavila svoj prvi roman – ljubeznesko kriminalko Mesto prevar, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga.  Prvi odmevni dogodek se je zgodil v Mariboru, 20. Junija, na Glavnem trgu v lokalu Nana in pospremili so me številni prijatelji.

Na odru je dogodek povezovala Martina Ipša, Miši pa je družbo delala tudi urednica knjige Urška Kaloper iz založbe Mladinska knjiga. Miš...

June 12, 2019

Dobrodelna akcija 'Z barvicami do nasmeha' je preteklo soboto dobila uspešen epilog. Organizatorja, podjetje Acron, d.o.o., s papirnicami Office&More,in Jolly Slovenija, sta z barvicami razveselila kar 1000 otrok Zveze Sonček.

v mesecu aprilu in maju je že drugo leto zapored potekala dobrodelno-prodajna akcija 'Z barvicami do nasmeha', v okviru katere so ob vsakih kupljenih barvicah Jolly v papirnicah Office&More in g...

May 4, 2019

Naša Glammodels šola za modele deluje že nekaj let (razširjeno v Mariboru že tretje leto) in ponosna sem, da našim modelom postavljamo nove izzive. Sem spada tudi delo pred fotografskim objektivom.  Lansko leto smo v času božiča delali portretno fotografijo, potem smo imeli izziv v mestu, sledilo je studijsko slikanje naših modelov v Murski Soboti in ta izziv smo sedaj doživeli tudi v Mariboru.

Z nami je bila mojstrica filmske...

Na ekskluzivnem dogodku v prodajalni Bags&More v Mercator centru Šiška je Jolly medijem in ljubiteljem ustvarjanja premierno predstavil novo  kampanjo ‘My Jolly Colours’, ki v ospredje postavlja najljubše barve vsakega posameznika. Prvič na svetu si namreč lahko vsak izbere svoj izbor priljubljenih barv in z njimi napolni prazno Jolly škatlo s prostorom za 30 barvic.Kultne barvice JOLLY, ki se ponašajo z več kot 50-letno tradi...

April 15, 2019

V življenju ni omejitev, razen tistih, ki si jih postavimo sami!

Takšen je bil moto modno glasbeneega spektakla, o katerem se bo še dolgo govorilo. Citycenter Celje je znova presegel vsa pričakovanja in na dogdoku 13.nadstropje postregel s samimi presežki. 

Priznam, da že nekaj let zapored spremljam njihove modne šove in iz leta v leto me fascinirajo z dodelano sceno, idejno zasnovo ter celim spektaklom. 

13.nadstropje,...

Please reload

© 2023 Agencija MIMA, Mihaela Margan Kocbek s.p.