top of page

Glammodels modna revija v Murski Soboti

Vesela sem, da smo po nekaj letih premora v tako prijetnem ambientu hotela Diana uspešno predstavili modno revijo malih in velikih Glammodels modelov, ki so tečaj opravili pod vodstvom Tadeje Ternar in njihove mentorice Nine Rajbar.Večer je bil poln modnih užitkov, saj so se nam na zaključni modni reviji predstavili bodoči modeli, ki zaključujejo začetne manekenske tečaje ter tisti, ki so jim modne brvi že zelo znane. Pripravili smo tudi pestro vsebino modnih znamk, ki so se predstavile v modnih izhodih.


V prvem modnem izhodu se nam modeli predstavljajo z blagovno znamko Benetton. Benetton skupina je eno najbolj znanih podjetij na svetu. Znana je po svoji barvitosti, pristni modi in demokratičnih cenah.

Benetton trgovino najdete v nakupovalnem centru BTC v Murski Soboti, kjer lahko izbirate med žensko, moško in otroško kolekcijo oblačil in perila.

Podjetje Rebel letos praznuje svoj velik jubilej, 30 let. Začelo se je leta 1992, ko sta lastnika podjetja pripeljala v Slovenijo blagovno znamko Skiny. Bombaž, udobje, barvitost in edinstveni kroji evropskih oblikovalcev, so navdušili tudi mnoge Slovence. Razmerje med kvaliteto in ceno je bilo ta pravo, ponudbe tovrstnega perila in »casual« oblačil pa je primanjkovalo na trgu. Torej Rebel je bil na pravem mestu s pravo ponudbo. Blagovna znamka Skiny je tako prisotna v Sloveniji že 30 let in je zelo dobro prepoznavna. V podjetju so se prilagajali razmeram na trgu in tako z leti pridobili še mnogo drugih zastopstev blagovnih znamk: Fraas, Seeberger, Falke, Burlington, Seidensticker, Hanro, Gisela ter v prodajni asortima vključili še nekatere konfekcije blagovne znamke Desigual, Salsa, Betty Barcley, Cecil, Street One in mnoge druge.. Praznovali bodo celo leto, vsak mesec z novimi presenečenji.Pri današnjem drugem modnem izhodu, v katerem se nam predstavlja BK studio. Lastnica Barbara Kerec vedno poskrbi, da so njeni stylingi modni in elegantni. V njenih oblačilih se vsaka ženska počuti izjemno in udobno. Najdete jo na instagramu, kjer vam bo z veseljem svetovala o vseh modnih smernicah. Če želite biti unikatne ali iščete obleko za posebno priložnost potem je BK studio prava rešitev za vas! Za čudovit izgled naših nastopajočih danes sta poskrbela vizažistka Silvija Šimon iz studia S ter frizerski mojster Denis Maček.

Spoštovani zbrani, prepustimo se modnim užitkom v naslednjem izhodu!


Nekaj besed bomo danes namenili tudi posebni zgodbi, katera se je rodila pred kratkim. Je hkrati zgodba o tradiciji ter zgodba o novem začetku. Prav gotovo veste, da govorim o hotelu Diana, ki je pred kratkim ponovno odprl svoja vrata. Verjamem, da je tako vas kot tudi mene ta novica zelo razveselila, saj je Diana ena sama in ob tem se mi porodi res veliko lepih spominov. Novi lastniki imajo čudovito vizijo, kako povezati tradicijo z modernim, da bo ustrezala vsem svetovnim kakovostnim standardom. Trenutno v hotelu že obratuje začasni dom za ostarele, ki je preurejen iz prejšnjega hotelskega kompleksa. V slaščičarni in kavarni si lahko privoščite kakovostne in dnevno sveže slaščice. Naj omenim tudi to, da je ob petkovih večerih v kavarni živa glasba, kjer lahko ob zvokih klavirja in saksofona uživate ob kozarčku dobrega vina. V bodoče bodo urejeni še picerija, welness z bazenskim kompleksom in savnami, dvorana za namene svečanih dogodkov in kongresnega turizma, vsemu temu pa bo sledil še fitnes. Lastniki si želijo, da bi Diana spet postala medgeneracijsko, mednarodno in medkulturno središče, kot je to v preteklih časih že bila. Čestitke lastnikom za ves trud in ideje, predvsem pa pohvala, da so vrnili Diani sloves, ki si ga več kot zasluži. Res lepo bo uživati na njihovi prenovljeni terasi ob jutranji kavici, popoldanskem prigrizku in kozarčku vrhunskega vina ob večerih.

Zadnji današnji izhod, v katerem se nam predstavlja zavod Korak naprej.

Reciklirajo, da bi prihranili naravne vire in zmanjšali količino odpadkov, ki končajo na deponijah. Ponovno uporabijo kakovostne surovine in iz njih naredijo nove izdelke.Oblačila iz recikliranih materialov predstavljajo unikatnost, razigranost, drznost. Oseba, ki jih nosi, izžareva samozavest in kaže močno voljo do sprememb globalnega razmišljanja, ki nas bo pripeljalo Korak Naprej na poti do čistejšega okolja.

Predstavljajo vam kolekcijo oblačil, v kateri se prepletajo že uporabljeni materiali in novi naravni materiali, katerih izdelava je prijaznejša okolju.

Pozorni bodite tudi na modne dodatke, saj jih vidite prvič v takšni obliki. Narejeni so iz sadnega usnja.


Da ne pozabimo omeniti tudi čudovitih fotografij, katere so nastale pod objektivom fotografa Reneja Senekoviča.


Velika zahvala gre tudi Denisu Malačiču, ki je odlično odvodil prireditev.Modna revija je bila več kot uspešna, zdaj pa je čas, da se posvetimo počitnicam in da si naberemo novih moči za novo sezono, ki bo nastopila v jesenskem času! Se vidimo znova na prihajajočih modnih pistah!
Ne spreglejte:

bottom of page