top of page

S čim pa si ve očistite obraz?

Osnova lepe kože je redno in temeljito čiščenje obraza ter skrbno odstranjevanje ličil. Kaj ne bi bilo čudovito, če bi lahko ob tem kožo še vidno napeli? Jaz priznam, da si moram vsak večer pred spanjem odstraniti ličila in ne morem verjeti, kako lahko nekatere ženske brez tega rituala odidejo spat. Mene enostavno moti, če koža ni očiščena in pripravljena na nočno nego. Že nekaj let za čiščenje uporabljam micelarno vodico in danes vam predstavljam linijo novih izdelkov Nivea Hydra Skin Effect


Nova inovativna linija izdelkov NIVEA Hydra Skin Effect za čiščenje obraza kožo temeljito očisti, jo razvaja s celodnevnim intenzivnim vlaženjem in svežino ter jo vidno napne. Za kožo popolnega videza!


72-urna navlaženost brez mastnega občutka

Čiščenje obraza je za skoraj vsako žensko del vsakodnevne lepotne rutine. Ženske si pri tem želijo izdelek, ki omogoča enostavno uporabo. S kože mora temeljito odstraniti ličila, nečistoče in sledove dnevnih aktivnosti, ne da bi drgnil ali izsušil kožo. 58 odstotkov vseh žensk1 ima poleg tega še posebno potrebo: želijo si intenzivno navlažene kože – tudi po čiščenju. NIVEA z novo linijo izdelkov Hydra Skin Effect za čiščenje in nego obraza izpolnjuje vse te želje. Nova linija koži podari 72-urno intenzivno vlaženje ter izjemen občutek svežine in voljnosti, ob tem pa ne masti kože.


Čisti hialuron za napeto kožo

Nova NIVEA Hydra Skin Effect linija za čiščenje in nego obraza spodbuja naravno tvorbo hialuronske kisline2 in z inovativnimi formulami poskrbi za vidno bolj napeto in gladko kožo. Inovativne formule so obogatene s čistim hialuronom [HA], kombinacijo dolgo- in kratkoverižne hialuronske kisline. Dragocena sestavina je plod zahtevnega procesa priprave, ki jo pretvori v najčistejšo obliko. Rezultat je napeta, gladka, mehka in občutno bolj voljna koža. Nova linija za čiščenje in nego obraza je primerna za vse tipe kože, ne vsebuje dišav in ne obremenjuje okolja. Embalaža je namreč izdelana iz do 97-odstotno recikliranega materiala PET3. NIVEA tako aktivno prispeva k manjši porabi plastike.


Odkrijte izdelke za novo vlažilno čiščenje obraza

Za vsakodnevno čiščenje kože lahko izberete NIVEA Hydra Skin Effect micelarno vodo ali NIVEA Hydra Skin Effect micelarni gel. Oba izdelka nežno in temeljito odstranita umazanijo in ličila ter kožo obenem intenzivno navlažita. Strokovnjaki znamke NIVEA za optimalne rezultate priporočajo vsakodnevno redno nego v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije NIVEA Hydra Skin Effect.Nova NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda nežno, intenzivno čiščenje, ki ga omogoča micelarna voda, združuje z vlažilnimi lastnostmi čistega hialurona. Izdelek nežno, a temeljito odstrani umazanijo, nečistoče in ličila, ne da bi izsušil kožo. Formula vsebuje čisti hialuron [HA], zato je koža intenzivno navlažena in nežno zapolnjena od znotraj. Neodišavljena, veganska formula je primerna za vse tipe kože. Uporaba NIVEA Hydra Skin Effect micelarne vode je povsem preprosta: blazinico vate prepojite z micelarno vodo in z njo nežno obrišite obraz, ustnice in zaprte oči. Drgnjenje ali spiranje ni potrebno. Po uporabi doživite prijeten občutek mehke, negovane in napete kože!


Novi NIVEA Hydra Skin Effect micelarni čistilni gel nežno in učinkovito odstrani nečistoče s kože, obenem pa kožo osveži s čistim hialuronom. Micelarna tehnologija poskrbi, da se ostanki ličil hitro in temeljito odstranijo, ne da bi se koža izsušila. Uporaba NIVEA Hydra Skin Effect micelarnega čistilnega gela je povsem preprosta: gel iztisnite na dlan in ga nežno vmasirajte v vlažno kožo obraza, vratu in dekolteja, pri tem izpustite predel okoli oči, nato kožo nežno sperite z mlačno vodo. Za žametno mehko kožo popolnega videza!

Commentaires


Ne spreglejte:

bottom of page