top of page

Naravno je dobro!

Novi losjoni za telo NIVEA Naturally Good


Danes vse bolj težimo k temu, da izbiramo naravno – zase in za naše okolje. NIVEA je združila naravno in dolgotrajno nego za telo s trajnostno revolucionarno embalažo, ki je sestavljena iz 50 odstotkov manj plastike in se praktično zvije, da izdelek porabimo do zadnje kapljice. Nova linija treh losjonov za telo NIVEA Naturally Good iz kar 98 odstotkov sestavin naravnega izvora vas bo povsem očarala.Naravno, transparentno in trajnostno – kompromis ni več potreben

Naravne in sveže sestavine, odgovoren in trajnosten življenjski slog ter veliko časa, preživetega v naravi. To je nekaj, čemur je dobro slediti tudi, ko gre za nego kože. Novi losjoni za telo NIVEA Naturally Good so bili razviti tako, da sledijo transparentnosti, naravnosti in trajnosti. Vsebujejo 98 odstotkov sestavin naravnega izvora in dva odstotka drugih sestavin, ki zagotavljajo varnost in stabilnost formule v skladu z najvišjimi dermatološkimi zahtevami. Negovalna formula obenem poskrbi, da je koža globinsko navlažena do 48 ur. Formule so poleg tega veganske. Kompromis torej ni potreben!


Aloja, oves in avokado: 100-odstotno ekološka ključna sestavina

Novi NIVEA Naturally Good prihajajo v treh izjemno prijetnih različicah, ki so namenjene posameznim tipom kože. Losjon za telo NIVEA Naturally Good Aloe Vera je namenjen normalni do suhi koži in ima svež, rosno zelen vonj z iskrivimi cvetličnimi notami. Vonj novega NIVEA Naturally Good Natural Oves losjona za telo za suho do zelo suho kožo je blagodejen in obenem čudovito svež. Vsebuje mehke mlečne akorde in pudrasto noto. Novi NIVEA Naturally Good Natural Avokado losjon za telo za suho kožo združuje kremast odtenek z lahkotno svežino in nežno zeleno noto. Najboljše pri tem pa je, da je vsaka izmed navedenih ključnih sestavin 100-odstotno ekološka!


Revolucionarna plastenka, ki se zvije do dna in zasede manj prostora

Da lahko v polnosti uživamo dišave in bogato formulo, so novi losjoni za telo NIVEA Naturally Good na voljo v revolucionarni, trajnostni embalaži, primerni za reciklažo. Plastenke so izdelane iz 50 odstotkov manj plastike kot trenutna embalaža losjonov NIVEA, zato so tanjše, lažje in priročnejše. Obstaja pa še ena pametna prednost: »Na dnu plastenke je zareza, ki jo lahko rahlo stisnemo skupaj, da dno dobi obliko tube. Zdaj lahko plastenko zvijemo od dna proti vrhu. Ta mehanizem nam olajša stiskanje in zvijanje plastenke vse do zadnje kapljice izdelka,« razlaga Heike Georg, globalna vodja embalaže pri znamki NIVEA. In ne skrbite: tanjša plastenka je lahko kos udarcem tako kot konvencionalna embalaža, v smetnjaku pa zasede manj prostora.QR koda vodi do informacij o izdelku in videoposnetkov z razlagami strokovnjakov

Še več novic o embalaži lahko preberete na hrbtni strani plastenke. Tam je tudi QR koda, ki jo lahko skenirate s svojim pametnim telefonom in vas vodi na spletno stran s podrobnejšimi informacijami. Na tej strani lahko najdete vse o izdelku, formuli in embalaži, ob tem si lahko ogledate videoposnetke, ki prikazujejo poglobljene razlage strokovnjakov.
Nova linija losjonov za telo NIVEA Naturally Good


NIVEA Naturally Good Aloe Vera losjon za telo


Losjon za telo NIVEA Naturally Good Aloe Vera za normalno do suho kožo vsebuje kar 98 odstotkov sestavin naravnega izvora, med katerimi je tudi 100-odstotno naravna aloja, znana po izjemnih blagodejnih učinkih. Negovalna formula, navdahnjena z naravo, kožo globinsko navlaži in preprečuje njeno izsuševanje.NIVEA Naturally Good Oves losjon za telo


Losjon za telo NIVEA Naturally Good Oves za suho do zelo suho kožo vsebuje 98 odstotkov sestavin naravnega izvora, med katerimi je tudi naravni oves, znan po svojih protivnetnih lastnostih. Negovalna formula, navdahnjena z naravo, kožo pomiri, jo globinsko nahrani in navlaži ter preprečuje njeno izsuševanje.


NIVEA Naturally Good Natural Avokado losjon za telo


Losjon za telo NIVEA Naturally Good Avokado za suho kožo vsebuje kar 98 odstotkov sestavin naravnega izvora, med katerimi je tudi naravni avokado, ki zelo suhi koži omogoča izdatno vlaženje in jo razvaja. Negovalna formula, navdahnjena z naravo, kožo globinsko navlaži in preprečuje njeno izsuševanje.


Comments


Ne spreglejte:

bottom of page