top of page

Kako pomembna vam je zaščita?

Petkratna zaščita za vas in vaša najljubša oblačila!

Končno si lahko oddahnete in se prepustite občutku popolne varnosti. Novi antiperspirant NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact s petkratno zaščito vas ščiti pred neprijetnimi vonjavami do 48 ur, pri uporabi pa ne pušča madežev in sledi na koži in na vaših najljubših oblačilih. Bi si od antiperspiranta sploh lahko želeli še kaj več?

Nič več skrbi za vaša najljubša oblačila

Ko boste iz omare vzeli tisto čudovito malo črno obleko ali svojo najljubšo belo srajco, in nanesli antiperspirant, da bi ohranili svežino skozi ves dan, vas ne bodo več jezili madeži na oblačilih ali celo na koži pazduh.

Novi antiperspirant NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact s petkratno zaščito vas namreč ne bo razočaral. Odpravlja neprijetne vonje in vas obenem zaščiti pred potenjem za kar 48 ur. Pri tem pa ščiti vaše najljubše kombinacije oblačil pred madeži, da čim dlje ohranijo svoje prvotne barve, in ne pušča sledov na vaši koži. Zaradi svoje nežne formule je antiperspirant NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact primeren za vsakodnevno uporabo in ne povzroča razdraženosti kože.

Za dolgotrajen občutek svežine in zanesljivo zaščito pred neprijetnim vonjem se prepustite novemu NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact antiperspirantu v spreju ali roll-onu, ki je primeren za ženske in moške. Nanesite ga po tuširanju in uživajte v občutku suhe, čiste in dišeče kože!

Petkratna zaščita:

  • Zanesljiva zaščita pred neprijetnim vonjem.

  • Ne pušča belih madežev na temnih oblačilih in rumenih madežev na svetlih.

  • Ščiti pred potenjem 48 ur.

  • Ne vsebuje etanola in ne povzroča razdraženosti kože. Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

  • Ne pušča sledi na koži in na oblačilih.

Ne spreglejte:

bottom of page