top of page

Zaljubljene v ličenje?

Ljubiteljice ličenja, pozor. Čas je, da izpopolnite rutino ličenja in poskrbite za dovršen končni videz make-upa. NIVEA predstavlja prvo čistilno sredstvo za uporabo pred ličenjem, čistilni gel z drobci pilinga MICELLAIR® Expert. Nov, revolucionarni izdelek kožo brezhibno očisti, zgladi in jo odlično pripravi na ličenje. Poskrbi za dolgoobstojna ličila in čudovit videz kože.


Prvi NIVEA izdelek za čiščenje kože obraza pred ličenjem

Ličenje ženske enostavno obožujemo. Poudari naše najlepše poteze in poskrbi, da smo videti še bolj privlačne in sveže. Da pa so ličila na naši koži videti resnično lepa, je treba najprej s temeljitim čiščenjem poskrbeti za lepo, čisto in sijočo polt. Novi NIVEA čistilni gel z drobci pilinga MICELLAIR® Expert kar najbolje pripravi kožo na ličenje in jo naredi izjemno voljno. Formula z mlečno kislino in luščilnimi delci naravnega izvora kožo temeljito očisti, odstrani sebum in nečistoče ter zelo nežno odlušči odmrle kožne celice. Rezultat je gladka in enakomerna polt, ki predstavlja popolno podlago za čudovit make-up.


Preprosta vsakodnevna uporaba

Uporaba prvega NIVEA čistilnega gela z drobci pilinga MICELLAIR® Expert je povsem preprosta! Obraz navlažite z vodo in kanček gela s krožnimi gibi nežno vmasirajte v kožo. Pri tem se izognite predelu okoli oči. Sperite in občutite brezhibnost! Vaša koža je sedaj pripravljena na nanos ličil. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo – za popoln videz kože in brezhiben make-up vsak dan! Dodaten nasvet: pred nanosom ličil ne pozabite kože navlažiti z dnevno kremo – še posebej, če je koža suha ali občutljiva. Preostane vam le še to, da uživate v čudoviti polti in zapeljivem in svežem naličenem videzu.

Do popolne polti pred ličenjem v dveh korakih:

Ne glede na to, kakšna ličila obožujete, popoln make-up se začne in konča s čiščenjem kože. Osvojite to rutino v dveh preprostih korakih.

1. korak: Za izenačeno polt, ki je popolna podlaga za ličenje, uporabite čistilni gel z drobci pilinga MICELLAIR® Expert, obogaten z mlečno kislino.

  • Vsebuje drobce pilinga naravnega izvora.

  • Namenjen je vsakodnevni uporabi pred nanosom ličil.

  • Zmanjšuje vidnost por in drobnih nepravilnosti na koži.

2. korak: Drugi pomemben korak v vsakodnevni negi vaše kože je redno in temeljito odstranjevanje ličil. Le tako lahko vaša koža svobodno zadiha, se obnovi in zasije v vsej svoji lepoti. Pri čiščenju kože vam bo v pomoč linija izdelkov NIVEA MICELLAIR® Expert, posebej namenjena nežnemo, a učinkovitemu odstranjevanju dolgo-obstojnih in vodoodpornih ličil. Naj vas navduši čista koža, brez ostankov ličil.

Otkrijte moč micelarne vode NIVEA MICELLAIR® Expert za odstranjevanje vodoopornih ličil. Revolucionarna formula je idealna za vse ljubiteljice ličil, ki jim je pomembno, da je njihova koža lepa. Brez drgnjenja, dodatnega izpiranja in brez sledov ličil.

  • Odstranjuje vodoodporna in dolgo-obstojna ličila in maskaro.

  • Vsebuje kompleks MICELLAIR® z izvlečkom črnega čaja.

Za odstranjevanje vodoodpornih ličil in temeljito čiščenje obraza uporabite za čiščenje obraza.

  • Blaga formula neguje občutljivo območje okrog oči.

  • Vsebuje kompleks MicellAIR® z izvlečkom črnega čaja.

Iščete izdelek, ki bo nežno in učinkovito odstranil tudi najodpornejšo maskaro, ne da bi pri tem vzdražil kožo? Preizkusite odstranjevalec NIVEA MicellAIR® Expert za vodoodporna ličila, ki ga priporočajo tudi umetniki ličenja.

  • Odstranjuje vodoodporno maskaro in neguje občutljivo kožo okrog oči.

  • Vsebuje kompleks MicellAIR® z izvlečkom črnega čaja.

Ne spreglejte:

bottom of page