top of page

Pripravljena na zimo

Zima je pred vrati, čeprav nam je jesen zagodla s čudovitimi in toplimi temperaturami. Vse to pa se lahko zelo hitro obrne in že so temperature padle pod ledišče. Sama sem sicer ljubitelj toplih žarkov, ki nas pospremijo v jesen. In obožujem jesenske barve. Tisti vonj po kostanju in gobah, ki te prevzame na sprehodih.

Včasih sem veliko časa preživela v naravi, saj sem živela na obrobju Maribora in to resnično pogrešam. Tempo življenja te odnese mimo vseh teh lepot in letni čas se bržkone prehitro zamenja. Čeprav je šele jesen, se mi zdi, da bomo kmalu pričakali Božič in nato velikonočnega zajca... Ampak, da ne skrenem s poti...

Moj današnji blog je namenjen modnim jaknam v času zime in jeseni. Predvsem pa temu, koliko stvari si zadnje čase nabavim preko spletnih trgovin. Iz udobja domačega fotelja. Priznam, da sem bila na začetku precej zaskrbljena, predvsem zaradi nekaj nespametnih nakupov preko t.i. kitajskih strani. Izdelke sem sicer vse dobila, ampak kakovost in oblika izdelkov pa še zdaleč ni bila takšna, kot bi jo pričakovala. Na srečo se mi je to zgodilo le enkrat, pri eni obleki, za katero se nisem prav veliko sekirala, sem pa ugotovila, da so Azijci precej majhni in M številka, ki si jo navadno naročam, bi bila prav kakšni majhni najstnici. Kljub vsemu pa do zadnjega nikoli ne veš, kako bo izdelek izgledal, kajti še vedno sem mnenja, da fotografija lahko precej popači bistvo.


Zato sem postala veliko bolj pazljiva in v zadnjem času naročam le blagovne znamke, ki jim zaupam in po večini prihajajo iz Europe in zagotavljajo tudi ustrezno menjavo oz. povračilo denarja ob neuspešnem nakupu.

Že nekaj časa sem spremljala spletno stran manzara.si, in še posebej v tem času sem bila pozrona na zimske jakne - parke. Že od lanskega leta iščem te puhaste plaščke s kapuco, ki so tako zelo modni in moderni. V njihovi paleti jaken lahko najdeš številne barvne kombinacije in vsaka je posebna. Odločitev je prav zaradi tega še toliko težja. Ali bež, črna, roza, rdeča, siva...

Za vsako priložnost bi lahko bila kakšna. Zato sem si izbrala sivo črno kombinacijo parke. Črno predvsem zato, ker je takšna nevtralna in sivo zato, ker mi je barva všeč. Ob dostavi paketa sem bila presenečena, saj je bila parka jakna Elora zelo lepa. Takšna kot na sliki v njihovi spletni trgovini. Torej preverjen nakup za dobro ceno! Tukaj tudi link do spletne strani, kjer boste našle različne kombinacije barv in tudi modelov. Jaz bi imela bi kar vse! Za vsako priložnost svojo, ampak potem se bojim, da me bo mož izselil (smeh).

Več kombinacij in možnih barv jaknice si lahko ogledate TUKAJ.

Ne spreglejte:

bottom of page