top of page

Spoznajte novi občutek pilinga

Pomislite ob besedi piling na grob in neprijeten občutek na koži? Odslej nič več. Novi NIVEA riževi pilingi z eko riževimi luščilnimi delci nežno odstranijo odmrle kožne celice – brez draženja in izsušitve kože. Inovativna formula v enem samem koraku koži povrne zdrav in sijoč videz ter jo naredi čudovito mehko.


Po navdihu azijskih tradicij

Po navdihu azijskih tradicij je naravna luščilna sestavina v NIVEA riževem pilingu pridobljena iz riževih semen in je 100-odstotno biološko razgradljiva. Riževi luščilni delci zaradi svoje teksture učinkovito odstranijo odmrle kožne celice, ne da bi pri tem povzročili draženje. Tri različice, NIVEA Glow rižev piling za suho kožo, NIVEA Smooth rižev piling za normalno kožo in NIVEA Purify rižev piling za mešano kožo, so popolnoma prilagojene različnim tipom kože in potrebam glede luščenja. Naravne sestavine, kot so malina, borovnica in aloja, okrepijo hranilno nego kože. Vsi trije sadni izvlečki imajo ekološki certifikat.


Piling je pomemben del rutine


Odstranjevanje odmrlih kožnih celic je pomemben korak pri vsakodnevnem osnovnem čiščenju obraza. Ko luščilne delce vmasirate v kožo, odstranite odmrle kožne celice in s tem zgladite zgornjo plast kože. To spodbudi prekrvavitev in obnavljanje celic.

Za najboljši rezultat izbrani NIVEA rižev piling preprosto nanesite na kožo, potem ko odstranite ličila. Vmasirajte ga in nato sperite z mlačno vodo. NIVEA Glow rižev piling lahko uporabljate vsak dan, NIVEA Smooth rižev piling do štirikrat tedensko in NIVEA Purify rižev piling do dvakrat tedensko.


NIVEA Glow rižev piling za suho kožo


NIVEA Glow rižev piling je bil posebej razvit za suho in občutljivo kožo. Nežno odstranjuje odmrle kožne celice in upošteva občutljivost tega tipa kože. Eko malina je bogata s flavonoidi in vitaminom C. Aktivna sestavina glicerin je znana po izboljšanju navlaženosti in sijaja, obenem pa preprečuje suhost kože.



NIVEA Smooth rižev piling za normalno kožo


NIVEA Smooth rižev piling je popolna izbira za normalno kožo in nudi srednje močno odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Vsebuje eko borovnico, ki je bogata z vitamini A, E in C ter betakarotenom. Ti vitamini poskrbijo za optimalno čisto in gladko polt. Aktivna sestavina pantenol vpije in zadržuje vlago za zdravo in poživljajočo hranilno nego.



NIVEA Purify rižev piling za mešano kožo


NIVEA Purify rižev piling je idealen za mešano do mastno kožo. Za globinsko čiščenje por je potrebno intenzivno odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Eko aloja je bogata z minerali in hranilnimi snovmi ter je znana po tem, da preprečuje suhost kože, spodbuja vlaženje in ima pomirjajoč učinek. Obenem škrob tapioke poskrbi za matiran videz kože.

Ne spreglejte:

bottom of page