top of page

Čas je za lepe pazduhe!

Odkrijte prvi lepotni eliksir v obliki antiperspiranta NIVEA Beauty Elixir DEOMILK, ki ni običajen zaščitni antiperspirant, temveč je lepotni antiperspirant. Zdragoceno mlečno esenco, ki vsebuje minerale in vitamine, v trenutku poskrbi za mehko in lepo kožo, tudi po britju.


Nova generacija antiperspirantov

Nova generacija žensk ima visoke standarde, višje kot kadarkoli doslej. Na vseh življenjskih področjih zahtevajo več. Te ženske so dvignile svoje standarde tudi na področju lepotnih izdelkov in mi smo jih izpolnili: predstavljamo NIVEA Beauty Elixir DEOMILKantiperspirant, prvi antiperspirant znamke NIVEA z dragoceno mlečno esenco, ki je obogaten z vitamini in minerali ter razvit, da neguje, zaščiti in polepša občutljivo kožo pazduh, tudi po odstranjevanju dlačic. Kdo pravi, da pazduhe ne morejo biti lepe?


NIVEA DEOMILK Beauty Elixir antiperspirant. NOVA GENERACIJA LEPOTE.


»Vsak del mene je lahko lep. Tudi tisti, za katerega to najmanj pričakujem. Dvigujem roko za lepe pazduhe, prav osvobajajoče je! Čas je, da odkrijemo več lepote in nehamo skrivati pazduhe!«


Ko čutite, da je prav vsak delček vas lep, začutite svobodo, udobje in samozavest. NIVEA se tega zaveda in je ustvarila popoln dodatek, ki celovito dopolni vaš lepotni ritual. To ni le antiperspirant za zaščito pred potenjem, temveč je edinstven »lepotni anitperspirant«, s katerim lahko pokažete vse svoje najboljše atribute.


Preprost kot mleko in dragocen kot eliksir


NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant predstavlja znanstveno odkritje, ki v antiperspirant vnaša blagodejne lastnosti mleka. Vsi vemo, da je mleko naravna, enostavna, čista in ključna sestavina življenja. Je tudi izjemen vir nege kože in lepote. Po več letih intenzivnih raziskav in razvoja je NIVEA odkrila, iz česa izvira izjemna naravna moč mleka. Strokovnjaki pri znamki NIVEA so iz mleka izločili najbolj bistvene snovi za nego kože, zlasti tiste za nego kože po britju. Te snovi vključujejo minerale (kalcij), vitamine (C in E) in provitamine (B5). NIVEA jih je dodala v lahko formulo, ki se hitro vpije, ne vsebujeetilnega alkohola in je idealna za občutljivo kožo – tudi po rednem britju.


UŽIVAJTE V SVILNATO MEHKI, GLADKI IN LEPI KOŽI.


NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant z dragoceno mlečno esenco, koži prijazno formulo in 0 % etilnega alkohola.


»Ko odstranim dlačice pod pazduhami, je moja koža včasih obremenjena in nekoliko suha – takrat čutim, da potrebuje dodatno nego.«Globalna študija je razkrila, da 97 % žensk redno odstranjuje dlačice pod pazduhami, približno polovica od njih pa to počne dvakrat tedensko. Ker britje in druge oblike odstranjevanja dlačic lahko povzročijo razdraženost in suho, hrapavo kožo pazduh, ženske želijo dodatno nego za občutljivo kožo na tem območju.


Tudi po britju lepa koža.


Novi NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant je tako prijazen do kože, da jo po odstranjevanju dlačic takoj naredi svilnato mehko. Mlečna esenca, ki se hitro vpije, učinkuje ob stiku s kožo, da jo ohrani navlaženo, in pomaga odpraviti razdraženost. To sta ključna koraka, da koža ostane naravno lepa, zdrava in gladka na otip. Za vse to poskrbi čarobna moč eliksirja!

Peresno lahka formula vsebuje preizkušeno NIVEA 48-urno zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem. Dermatološko je potrjeno, da jo tudi občutljiva koža dobro prenaša, saj ne vsebujeetilnega alkohola.


»Moje pazduhe so zdaj videti lepše in dajejo boljši občutek, zlasti po britju. Koža ne skeli, tudi če antiperspirant nanesem takoj po britju. Z redno uporabo sem opazila, da so moje pazduhe bolj negovane!«To odločno potrjujejo ženske, ki so NIVEA Beauty Elixir antiperspirant preizkušale štiri tedne.


SKRBNO PRILAGOJEN UČINEK ZA POTREBE VAŠE KOŽE


NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant je na voljo v treh linijah:


SENSITIVE:formula, posebej namenjena za občutljivo kožo. Pomaga odpraviti razdraženost kože – tudi po rednem britju. Preizkušena je bila na občutljivi koži in dermatološko je potrjeno, da jo takšna koža dobro prenaša. Vsebuje tudi prijeten, blagodejen vonj belih cvetlic. Skrbno razvita formula s sestavinami na osnovi mleka zagotavlja čist in svež občutek.


FRESH:posebna formula za osvežitev čutov. Zagotavlja dolgotrajno svežino in vonj, ki daje občutek »24-urne čistosti«. Učinek okrepijo cvetlične note. S to nežno formulo se počutite, kot bi bili sveže oprhani.


DRY:visoko učinkovita formula za zaščito pred potenjem. Zagotavlja dolgotrajno in prijetno suhost, obenem pa ščiti kožo pred izgubo vlage. Ponaša se s klasičnim NIVEA vonjem z modernim pridihom nežnega, belega jasmina.

Ne spreglejte:

bottom of page