top of page

13.nadstropje polno presenečenj!

V življenju ni omejitev, razen tistih, ki si jih postavimo sami!

Takšen je bil moto modno glasbeneega spektakla, o katerem se bo še dolgo govorilo. Citycenter Celje je znova presegel vsa pričakovanja in na dogdoku 13.nadstropje postregel s samimi presežki.

Priznam, da že nekaj let zapored spremljam njihove modne šove in iz leta v leto me fascinirajo z dodelano sceno, idejno zasnovo ter celim spektaklom.

13.nadstropje, kot so ga letos poimenovali, je ponudil veliko in še več. Tema je bila namreč »Bodi kar si« in letos so izpostavili, da v življenju ni omejitev, razen tistih, ki si jih postavimo sami. Odlična modna poslastica je poskrbela, da so gostje in obiskovalci lahko spremljali vrhunsko manekensko ekipo in odkrivali najnovejše kolekcije te pomladi in bližajočega poletja. Na odru pa so jih pričakala še številna druga presenečenja.

Tudi sama sem se znašla v vlogi modela in to v družbi dolgoletnih prijateljic, s katerimi smo včasih sooblikovale modno sceno. Tatjana Tutan, Maša Merc, Dragica Trubajič Les, z njimi smo včasih vsak teden preživele na kakšni modni reviji in prav lepo je bilo obujati spomine. CItycenter nas je znova ponesel v modno dogajanje in priznam, da smo vse več kot uživale!

Hvala še enkrat!

FOTO: Mediaspeed

Ne spreglejte:

bottom of page