top of page

Glina pod tušem!

Občuti moč naravne gline pod tušem

Glina je starodavno sredstvo, ki se že stoletja uporablja v lepotnih negovalnih izdelkih. NIVEA je ena od prvih blagovnih znamk, ki je naravno pridobljeno glino uporabila v formuli gelov za tuširanje NIVEA Clay Fresh. Kožo očistijo, a je ne izsušijo, naredijo jo čudovito mehko.

Globinski čistilni učinek in žametna nega

Geli za tuširanje NIVEA Clay Fresh z naravno glino imajo zanesljiv globinski čistilni učinek, saj vsebuje njihova formula kot glavno sestavino že stoletja cenjeno glino naravnega izvora. Ta zagotavlja popolno ravnovesje čiščenja, svežine in nege. Vse tri različice NIVEA Clay Fresh gelov za tuširanje z naravno glino brez truda očistijo kožo, ne da bi jo izsušile, in jo obenem naredijo žametno mehko.

Sodobna različica preizkušene sestavine

Glina je mehka in prahu podobna snov, ki se šele ob stiku z vodo spremeni v pasto. V novih gelih za tuširanje je uporabila belo kaolinsko glino, ki je še posebej blaga. Formule,ki ne izsušijo kože, se spremenijo v čistilno peno in za seboj pustijo občutek čiste kože. Rezultat je gladka, čista in žametno mehka koža.

Tri omamne dišave

Pri dišavah se zanaša na vonje narave. Dišava Ginger & Basilvas očara z ostrimi, a čutnimi notami, dišavo Hibiscus & White Sagesestavljajo ženstvene in pudraste note, dišava Blue Agave & Lavenderpa nudi popolno ravnovesje med svežino in sprostitvijo.

Skoraj nobena kombinacija dišav ne poudari ženstvenega značaja bolj kot dišava . Mandarina in grenivka sta združeni z vrtnico, hibiskusom, peruniko in mošusom. Za prijetno pristno dišavo poskrbita cedrovina in bela kadulja.

Za pridih toplic v svojem domu izberite dišavo Blue Agave & Lavender, ki takoj vzbudi občutek razkošne lepotne nege. Pričara ga pikantna svežina kardamoma, obogatena z notami sivke, lesa, mošusa, fižola tonka in soli.

Ne spreglejte:

bottom of page