top of page

S Tosamo do izziva na polfinalnem večeru

Kandidatke projekta Miss Slovenije so nedavno obiskale podjetje Tosama v Viru pri Domžalah, kjer so prejele prav posebne pakete za izdelavo recikliarnih oblačil, ki jih bodo predstavile na polfinalnem večeru 18.maja v Marini Portorož.

Kandidatke projekta Miss Slovenije so nedavno obiskale podjetje Tosama v Viru pri Domžalah, kjer je sedež podjetja. Tam so se udeležile posebnega predavanja, kjer sta jih je spremljali tudi aktualna Miss Slovenije Lara Kalanj in njena predhodnica Maja Zupan – Miss Slovenije 2017.

VIVACARE IZZIV

Letos so v Tosami za kandidatke projekta Miss Slovenije pripravili prav poseben izziv v sklopu Vivacare izdelkov. »V imenu Vivacare se skriva “care”, ki pomeni biti mar… s to kampanjo bodo sporočali, da nam je mar za sočloveka, da moramo biti v družbi strpni in da je svet barvit. Skupaj bodo risale svet v barvah in spodbujale, da ga takega sprejme kar največji delež ljudi ki ga zajamejo,« je povedala Lara.

Nam je mar. Je tudi vam?

V Tosami so se odločili, da s svojimi izdelki in prostovoljnim delom pomagajo štirim izbranim društvom, zavetiščem oziroma organizacijam. Dobrodelna kampanja s katero bodo tako kandidatke projekta Miss Slovenije v sodelovanju s Tosamo sporočale, da jim je mar za sočloveka. Z Vivacare in color obliži bodo izpostavljati akcijo barvitega sveta.

Pridružite pa se nam lahko tudi vi! Za vsakih 100 prodanih obližev Vivacare bodo namreč k donaciji dodali še en paket obližev Vivacare in colors in spodbujali, da še naprej pomagjo risati svet v barvah.

Spremljajte akcijo pod #lifeincolors na socialnih omrežjih in na spletni strani www.tosama.si.

Foto: Studio Solis - Grega Eržen

Ne spreglejte:

bottom of page