top of page

Kot bi kožo poljubili cvetni listi vrtnice

Rožnata vrtnica simbolizira nežnost, občudovanje in hvaležnost. S svojim zapeljivim vonjem in eleganco je nesporna kraljica cvetlic, ki očara vsako damo. Naj očara tudi vašo kožo z novo linijo izdelkov za čiščenje kože NIVEA MICELLAIR® Rose water, obogateno z blagodejno rožno vodo.

Rožna voda: lepotni eliksir

Čudovito sporočilnost podarjene vrtnice zagotovo že dobro poznate. Kaj pa blagodejne učinke rožne vode na kožo? Že od davnine jo poznajo kot eliksir za lepo kožo, saj deluje kot naravni tonik, ki kožo osveži, navlaži, očisti in omehča. Uporabljala jo je že Kleopatra, v njej se je kopal Cezar, v Indiji pa velja za osnovno kozmetično sestavino.

Čudovito čista, a prav nič izsušena koža

NIVEA zdaj rožno vodo, to dragoceno protibakterijsko, negovalno in omamno dišečo sestavino, prinaša v zelo pomemben del dnevne lepotne rutine – čiščenje kože. Ljubiteljice ličenja zelo dobro vedo, da je večerno čiščenje kože zelo pomembno za zdravje, počitek in lep videz kože. Z novimi izdelki za čiščenje kože NIVEA MicellAIR Rose waterz rožno vodo bo čiščenje kože še posebej prijetno in negujoče. Koža bo temeljito očiščena, voljna, dišeča in prav nič izsušena. Kot bi kožo poljubili cvetni listi vrtnice.

Tudi za čiščenje vodoodpornih ličil

Izdelki za čiščenje obraza NIVEA MicellAIR Rose water brez težav odstranijo celo vodoodporna ličila. Vodoodporna šminka? Črtalo? Maskara? Micelarna voda NIVEA MicellAIR Rose water bo po zaslugi svoje formule z nežno rožno vodo zlahka kos tudi obstojnejšim ličilom. Kožo pa bo pustila čisto, mehko in gladko.

Za zdrav videz kože bo poskrbel gel za umivanje obraza NIVEA MicellAIR Rose water, ki deluje kot magnet za vodoodporno šminko in nečistoče na vašem obrazu in ustnicah.

Za praktično in učinkovito čiščenje kože v vsaki situaciji bodo poskrbeli micelarni čistilni robčki NIVEA MicellAIR Rose water, prepojeni z rožno vodo, ki bodo nežno, brez drgnjenja ali izpiranja odstranili šminko in hkrati kožo osvežili.

Micelarna voda NIVEA MicellAIR® Rose water učinkovito odstranjuje vodoodporna ličila in nečistoče ter globinsko očisti kožo, ne da bi jo pri tem izsušila. Negovalna formula z rožno vodo naredi kožo čisto, mehko in gladko, brez vidnih mastnih sledi ali madežev. Za zdrav videz kože, ki diha.

Micelarni čistilni gel MicellAIR® Rose water deluje kot magnet, ki nase veže vodoodporna ličila, umazanijo in nečistoče. Formula z rožno vodo je izredno hranljiva in se lahko uporablja tudi na obrazu in ustnicah. Kožo naredi čisto, mehko in gladko na otip, brez vidnih ostankov ali občutka mastnih sledi. Za zdrav videz kože, ki lahko diha.

Micelarni čistilni robčki NIVEA MicellAIR® Rose water, prepojeni z rožno vodo, nežno odstranijo ličila brez drgnjenja ali spiranja. Kožo tonificirajo in očistijo, ne da bi jo izsušili. Za zdrav videz osvežujoče čiste kože, ki diha.

Ne spreglejte:

bottom of page