top of page

Piling in zapolnjevanje gub

Eucerin®, strokovnjak za nego kože, ki temelji na medicinskih spoznanjih, predstavlja svojo najnovejšo inovacijo v ponudbi izdelkov za nego kože: Eucerin®Hyaluron-Filler nočni piling in serum. Z inovativnim sistemom dvodelne embalaže je novi izdelek prvi Eucerinov®hibrid pilinga, ki ga pustimo na koži, in nege, ki skupaj učinkovito izboljšata teksturo kože in zapolnita gube. Nežne sestavine z dokazano učinkovitostjo vidno izboljšajo teksturo kože in delujejo celo na najgloblje gube noč za nočjo.

V prizadevanju za bolj gladko in mladostnejšo kožo so injekcije hialuronske kisline in pilingi s kislinami AHA dobro znani dermatološki postopki z dokazano učinkovitostjo. Strokovnjake znamke Eucerin®so navdihnili koncepti, ki stojijo za temi postopki, in ustvarili so nov anti-age izdelek za vsakodnevno uporabo z dvojnim učinkom: Eucerin®Hyaluron-Filler nočni piling in serumnudi formulo pilinga za bolj gladko in sijočo kožo ter serum s hialuronsko kislino, ki zapolni drobne linije in gube.


Piling in zapolnjevanje gub v eni potezi

»Proces obnavljanja kože se začne z leti upočasnjevati. Posledica tega je, da se odmrle kožne celice ne luščijo več dovolj učinkovito, zato je površina kože na otip hrapava in se zdi medla. Še več, zrela koža izgubi svojo odpornost in sposobnost tvoriti potrebno količino hialuronske kisline, ki je koži lastno polnilo«, razlaga Anne-Marie van Geloven, vodja medicinskega področja za znamko Eucerin®. »Ves čas se trudimo razvijati nove in pomembne inovacije; opazili smo, da potrošniki želijo izdelek, ki spodbuja regeneracijo kože, obenem pa zmanjša izrazitost gub. Zato smo zasnovali Hyaluron-Filler nočni piling in serum,ki ga zdaj s ponosom predstavljamo po vsem svetu.«

Eucerin®Hyaluron-Filler nočni piling in serum s sistemom dvodelne embalaže združuje dve visoko učinkoviti formuli, ki se sveže združita tik pred nanosom na kožo. Beli del vsebuje negovalno emulzijo z novim kompleksom kislin AHA, sestavljenim iz aktivnih luščilnih snovi, kot so glikolna kislina, mlečna kislina in glukonolakton. Slednji je znan po tem, da postopoma prodre v kožo in je obenem zelo nežen. Še ena aktivna sestavina je bioaktivni glicin saponin, ki je znan po tem, da stimulira koži lastno tvorbo hialuronske kisline.

Ne spreglejte:

bottom of page