top of page

Vas jezijo madeži? Od zdaj naprej vas več ne bodo!

Novi antiperspirant NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth je prvi antiperspirant NIVEA z zaščito pred madeži, ki obnavlja in neguje tudi sveže obrito kožo ter jo naredi gladko in lepšo.


Inovacija iz družine antiperspirantov NIVEA Black & White Invisible


Čaka vas poseben večer in pripravile ste že svojo najljubšo črno obleko. Skočile ste pod prho in si sveže obrile pazduhe. Vas kar zaskeli ob misli, da bi na sveže obrito kožo nanesle antiperspirant, ki bi vas ščitil pred neprijetnim vonjem? Brez potrebe.


NIVEA je liniji antiperspirantov Black & White Invisible, ki kožo pazduh 48 ur ščitijo pred neprijetnim vonjem in potenjem ter hkrati preprečujejo pojav belih sledov na oblačilih, dodala nov inovativni antiperspirant NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth. Ob čudovitem vonju dišeče magnolije in listov mandarine ga lahko brez zadržkov nanesete tudi na sveže obrito kožo, saj ne vsebuje alkohola, ki bi kožo razdražil. Še več, s svojo inovativno formulo občutljivo kožo pazduh obnavlja, jo neguje ter naredi na otip in pogled bolj gladko. Hkrati zagotavlja dolgotrajno zaščito pred neprijetnim potenjem in pred madeži na oblačilih.


43 odstotkov uporabnic antiperspirantov trdi, da imajo občutljivo ali zelo občutljivo kožo pazduh, zlasti zaradi odstranjevanja dlačic. Britje je lahko za kožo zelo grob postopek, ki povzroča razdraženost, skelenje in suhost. To privede do neugodja in ima neprivlačne učinke na občutljivo kožo pazduh, zato jih pogosto skrivamo.


Z Black & White Invisible Silky Smooth antiperspirantom postanejo ženske pazduhe lepe.


Resnično deluje!

Antiperspirant Black & White Invisible Silky Smooth ima edinstveno formulo, ki:

  1. vsebuje negovalne sestavine: kožo naredijo mehko in gladko, da je videti lepo negovana;

  2. je posebej primerna po odstranjevanju dlačic;

  3. Ne vsebuje etilnega alkohola, da prepreči neprijetne občutke na koži, kot je skelenje;

  4. zagotavlja 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem;

  5. vsebuje patentirano tehnologijo NIVEA Black & White Invisible;

  6. ima nežen, eleganten vonjz vrhnjimi notami dišeče magnolije in listov mandarine ter z osrčjem iz damaščanske vrtnice, zlate orhideje in čistih vodnih not.

91 odstotkov žensk se strinja, da je po nanosu antiperspiranta NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth njihova koža na pogled in otip gladka, tudi po odstranjevanju dlačic.


Kaj je tehnologija NIVEA Black & White Invisible?

Beli sledovi, ki nastanejo na temnih oblačilih takoj po nanosu antiperspiranta, so ostanki aktivnih sestavin proti potenju. V antiperspirantu NIVEA Black & White Invisible so te sestavine združene v suspenziji in obdane z olji, zato so nevidne.

Rumenkasti madeži na območju pazduh pri svetlih oblačilih sčasoma postanejo bolj opazni in vlakna tkanine otrdijo. Aktivne sestavine proti potenju in sebum reagirajo z vodo in pralnim sredstvom, kar povzroči rumene usedline, ki se zažrejo v vlakna. Antiperspirant NIVEA Black & White Invisible zagotavlja patentirano aktivno sestavino za zaščito tkanin. Tako se snovi, ki povzročajo madeže, ne morejo oprijeti vlaken tkanine in jih s pranjem lažje odstranimo.

Ne spreglejte:

bottom of page