top of page

Jesenska pravljica za roke

Jesen je čas, ko iz omar privlečemo toplejše puloverje in nogavice, zakorakamo v posušeno listje in se srečamo s prvimi nižjimi temperaturami. Namesto sončne kreme v torbico pripravimo kremo za roke, za nežne dotike in samozavestna srečanja. Jo že imate?

Pripravljeni na hladnejši del leta

Jesen je čudovit letni čas. Narava se čudovito obarva, ozračje zadiši po zrelem grozdju in jabolkih. Zjutraj nam že prija, če si ogrnemo tanjšo jopo. In kaj prija našim rokam? Vlažilna nega, ki kožo rok zaščiti pred prvim mrazom in bolj suhim zrakom ter jo naredi nežno na otip.

NIVEA nam je za nežen vstop v hladnejši del leta pripravila novo vlažilno kremo za roke NIVEA Moisture carez izvlečkom oliv in ravno pravo mero glicerina, ki nase veže vlago. Krema za roke NIVEA Moisture care z izvlečkom oliv kožo intenzivno navlaži, jo nahrani, omehča in zgladi, se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka. Za mehke dotike in prijeten občutek skozi ves dan.

Oljčno olje, čudež narave

Oljčno olje je eno najpogosteje uporabljanih negovalnih sredstev. Kako tudi ne. Deluje kot antioksidant in zavira staranje kože, je bogat vir vitaminov A, D, E in K, mehča kožo in tudi lase. In še zanimivost. Oljka začne cveteti, ko je drevo staro štiri leta, prvi plodovi pa se razvijejo šele po petnajstih letih.

Krema za roke NIVEA Moisture care z izvlečkom oliv bo kožo vaših rok pripravila na nove jesenske izzive vse od nohtov do zapestij. Na vas je le, da jo imate vedno s seboj. Želimo vam čudovito jesen!

Serijo krem za roke NIVEA z naravnimi negovalnimi sestavinami, kot so rakitovec,aloe verain čebelji vosek, dopolnjujejo še kreme za roke NIVEA Complete Care, Refreshing Care in Protective Care. Negujejo suho kožo rok z naravnimi sestavinami, jo intenzivno navlažijoin nahranijo ter se hitro vpijejo. Ne puščajo mastnega občutka na koži.

Ne spreglejte:

bottom of page