top of page

Gourmet over Mura! Kulinarično popotovanje!

Na brodu na Muri se je predstavila nova skupna zgodba »Gourmet over Mura« sedmih ponudnikov, ki jih povezuje družinska tradicija, zgodovina, znanje, kulinarika in ljubezen do predajanja strasti Pomurja.

Da dobre zgodbe rastejo, je potrebno povezovanje in združevanje, kar so dosegli tudi na SV delu Slovenije in tako gostom ponudili nekaj več. Prvovrstno doživetje spoznavanja Pomurja nudi kar sedem ponudnikov zbranih v projektu Gourmet over Mura, ki bo popotnike popeljal na različne destinacije SV Slovenije.

Spoznajte in prepustite se prvovrstnim okusom, ki jih ponujajo izbrani ponudniki domačih, kulinaričnih storitev, združeni v »Gourmet over Mura«

ODKRIJTE DRUŽINSKE SKRIVNOSTI

Kaj je Gourmet over Mura?

Gourmet over Mura je zamišljen kot kulinarični izlet, ki ga omogoča sedem različnih vavčerjev sedmih ponudnikov, zbranih v projektu GOM. Obiskovalci si lahko izberejo svoje kulinarično doživetje in prvovrstno spoznavanje Pomurja ter si po svojih željah si prilagodijo obisk posamezne domačije, kjer lahko spoznajo različne kulinarične dobrote.

Prav slednje omogočajo vavčerji, ki povezujejo zbrane ponudnike projekta, ki pa jih ni potrebno izkoristiti v enem dnevu pri vseh ponudnikih.

Tanja Pintarič Rajh iz gostilne Rajh dodaja: “Je pa priporočljivo, ker tako dobi gost v enem dnevu vrhunsko kulinarično izkušnjo Prekmurja.”

Gourmet over Mura je prvo tovrstno povezovanje v SV Sloveniji, ki je še tesneje povezal posamezne uspešne zgodbe na eni poti. Vse to, kar v mnogih deželah že poznajo in izvajajo je v novi zgodbi zaživelo tudi na naših tleh.

Načrtujete kulinarično ali visnko popotovanje za prijatelje ali družino?

Potem je Gourmet over Mura pravi popotnik za vas. Izbrite tri ali več ponudnikov in si z vavčerjem zagotovite popust na izbrane storitve sedmih različnih destinacij. Izberite svojo pot in začnite svojo zgodbo kulinaričnih doživetij! Zgodbe o znanju, družini, potrpežljivosti, tradiciji in kakovosti vas bodo odpeljala po poti od domačije Firbas, Vinarstva Marof, šunkarne Kodila, pivovarne Bevog, gostilne Rajh, vinarstva Steyer in oljarne Kocbek.

PREDSTAVITEV PARTNERJEV PROJEKTA:

Domačija Firbas

Za vaš prijeten popoldan ali za več dni. Narava in domače živali. Okusne tople in hladne jedi ter naše hruške viljamovke na različne načine. Noč na seniku, v sobah ali v glamping hiškah.

Marof

Marof je je zgodba o znanju, drznosti, potrpežljivosti. Zgodba o iskreni skrbi. Za vinograd. Za grozd. Za mošt. Za vino. Za pivca. Marof je preprosta zgodba o dobrem vinu.

Kodila

Ko veš, kaj ješ. Kvalitetnemu mesu dodamo samo sol in začimbe ter si pri tem vzamemo čas.

Piva Bevog:pestro, butično, vrhunsko. Cilj je popolnostin številne mednarodne nagrade to potrjujejo.

V Gostilni Rajh se spoštljivo priklanjamo starim prekmurskim jedem, tudi z novimi pogledi nanje. Dober tek vam pri nas zaželi že četrta generacija gostincev.

Steyer

Smo vinogradniki in vinarji z jasno vizijo, voljo in zaupanjem v modrost narave. Grozdju omogočamo, da se rodi v vinu in v njem živi. Vabimo vas, da začutite našo melodijo srca.

Oljarna Kocbek

Družinska tradicija oljarne, ki sega v leto 1929 še danes ohranja prvinski pridih nostalgije, združen v dobri kakovosti. Dobro in povsem po starem delamo še danes. Za ljudi, ki cenijo svoje zdravje.

Več info na: www.gourmet-over-mura.si

Facebook.com/gourmetovrmura

Ne spreglejte:

bottom of page