top of page

Otvoritev najsodobnejše poslovalnice v Murski Soboti

V Murski Soboti se je 21. avgusta na Noršinski ulici 7 odprla najsodobnejša trgovina KiK.

Prva poslovalnica, ki je prav v Murski Soboti odprla svoja vrata leta 2007, je zasijala v najsodobnejše opremljenem videzu ter v novi podobi in na novi lokaciji. Otvoritev sta z govorom pospremila direktor KiK Slovenije in Hrvaške, Ante Rimac ter župan Murske Sobote dr. Aleksander Jevšek, ki je v družbi vodje prodaje Slovenija, Hrvaška in Italija Ivane Jezidizić nato slavnostno prerezal rdeči trak.

Za obiskovalce so poskrbeli s številnimi presenečenji. Pričakale so jih hostese in jih popeljale skozi dogajanje v trgovini ter jim ponudile možnost sodelovanja v KiK-ovi nagradni igri. Zavrteli so lahko kolo sreče in sodelovali v nagradni igri »ujemi smerokaz«, ali se preizkusili na modni pisti, kot KiK modeli. Najmlajši so lahko uživali v cirkuški animaciji in različnih spretnostnih trikih ali pa so se prepustili izboru zanimivih otroških poslikav. V družbi otrok pa se je tudi zaplesalo.

Otvoritev je pospremilo tudi nekaj znanih obrazov. Med njimi je s svojo družino dogajanje v Murski Soboti spremljal glasbenik Mišo Kontrec, v družbi moža Roberta Lavtarja je prišla tudi Petra Slapar, skupaj s plesalci plesne šole Zeko sta se zabavali Miša Zečevič in Danica Lovenjak. Nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar pa je z glammodeli pripravila modno revijo jesenske kolekcije, ki je že na voljo v trgovinah KiK.

Foto. Aleš Kocbek

Ne spreglejte:

bottom of page