top of page

Salon Kisilak na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto.

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo pred vhodom v ukc Maribor, ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja.

SALON KISILAK

Salon čevljev Kisilak v Mariboru deluje že 26 let. Na današnji lokaciji (na Glavnem trgu 13) ponuja kakovostno obutev ter izbrano kolekcijo oblačil priznanih italijanskih proizvajalcev. Marca 2015 je doživel stilsko preobrazbo in povečal svoje prostore, lastnica Sabina Kisilak Jandl pa je dodala svežino z nekaterimi novimi blagovnimi znamkami.

Bogato ponudbo čevljev, poleg že priljubljene kolekcije oblačil Rinašimento, dopolnjuje znamka Twin-set Simone Barbieri. Ta je prava poslastica za modne navdušenke; za tiste, ki želijo pritegniti poglede; in tiste, ki želijo osupniti. Odlikujejo jo odlični materiali, nenavadni kroji in modni odtenki! Delček ponudbe Salona Kisilak bomo videli tudi danes.

Ne spreglejte:

bottom of page