top of page

Galerija Kreativnih na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto.

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo pred vhodom v ukc Maribor, ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja.


GALERIJA KREATIVNIH


Na Gosposki ulici 5 v Mariboru, je prav posebna trgovina z imenom GALERIJA KREATIVNIH. Je edinstvena po načinu poslovanja in tudi izdelkih, ki so na voljo, saj tam najdete majhne in velike unikatne izdelke, ki jih z ljubeznijo in veliko mero pozitivne energije izdelajo marljive slovenske roke. V njej se predstavljajo in prodajajo unikatni in ročno narejeni izdelki domačih umetnikov, oblikovalcev in malih obrtnikov... Ker v GALERIJI KREATIVNIH delujejo po načelu pravične trgovine, poslujejo tako, da izdelovalci sami določijo ceno svojim izdelkom in storitvam. Pri njih so izdelki narejeni "od ljudi za ljudi". V kolikor ne najdete pravega izdelka, ter imate konkretne želje, vam njihovi ustvarjalci željene izdelke naredijo tudi po naročilu. Ti lahko skozi čas in oči pravega opazovalca dosežejo neprecenljivo vrednost.

GALERIJA KREATIVNIH ima prostore v dveh nadstropjih. Spodnji del, je prodajna galerija/trgovina, zgornje nadstropje pa razstavni prostor, v katerem prirejajo razne delavnice, razstave, kulturne dogodke, izobraževanja, predavanja idr. Vabljeni na ogled in nakup!

Ne spreglejte:

bottom of page