top of page

Trgovina Hervis na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto.

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote na Ruski ulici 9 v Mariboru.


Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo pred vhodom v ukc Maribor, ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja.


V nadaljevanju so se finalistke in naši Glammodeli predstavili v športnih oblačilih trgivine Hervis iz Europarka.


Hervis je trgovina za športna oblačila, obutev in opremo, ki ponuja široko izbiro športnih artiklov za tek, fitness, kolesarstvo, pohodništvo, kampiranje, alpsko smučanje in veliko drugih športnih področij. Hervis poleti in pozimi v poslovalnicah in spletni trgovini vsakemu športniku ponuja ravno tisto, kar potrebuje. Pri njih boste našli vrhunske blagovne znamke kot so: Salomon, Adidas, Under Armour, Nike, Asics, Under Armur in druge ter se podali na dogodivščine na prostem, kot v športnih dvoranah.


Ne spreglejte:

bottom of page