top of page

Anti age linija, ki obrazu povrne izgubljeni volumen


Anti-age linija Eucerin Volume Filler se je preimenovala in preoblikovala v Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift, ki vsebuje magnolol, oligopeptide in hialuronsko kislino.Z redno uporabo učinkovite formule pomagajo koži povrniti izgubljeni volumen, da konture obraza ponovno postanejo izrazite, koža pa je videti pomlajena.Poleg tega vsebuje še hialuronsko kislino, ki ima izjemno dobro sposobnost zadrževanja vode v tkivih saj lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo


Ženske, ki obiskujejo dermatologe zaradi anti-age postopkov, pogosto opisujejo svoj obraz kot »utrujen«, »obremenjen« ali »žalosten«.Nekateri ljudje se ne zavedajo, da gube niso edini neželeni učinek staranja.»Izguba volumna je še en značilen pojav, povezan s staranjem,« pravi Stefanie Conzelmann,vodja razvoja izdelkov na področju dermokozmetike pri podjetju Beiersdorf AG.»Ko koža izgubi prožnost in volumen, obrazne konture postanejo manj izrazite.«Prav zaradi izgube volumna smo videti obremenjeni, utrujeni in včasih celo nesrečni.

Strokovnjaki za kožo pri znamki Eucerin® so več let sodelovali z dermatologi pri razvoju učinkovite rešitve za preprečevanje izgube volumna in povrnitev izgubljenega volumna za opazno čvrstejšo kožo.To je linija Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift.


Trojno delovanje proti izgubi volumna


Strokovnjaki za kožo pri znamki Eucerin® so v sodelovanju z dermatologi razvili linijo Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift, ki deluje proti temu neželenemu učinku, ki spremlja staranje. Zelo učinkovita formula vsebuje tri aktivne sestavine, ki delujejo na posamezne plasti kože.Magnolol – izvleček skorje magnolije – izboljša videz kože, tako da poveča število in velikost celic, ki dajejo volumen. Oligopeptidi stimulirajo kolagensko mrežo, pospešijo metabolizem kože in izboljšajo interakcije med celicami v mlajši koži.


Hialuronska kislina optimizira vlaženje kože in na ta način zmanjša gube. Izdelki vsebujejo tudi ZF 15 in UVA-zaščito pred prezgodnjim staranjem kože zaradi sonca.

Čvrstost in gladkost sta lastnosti, ki koži dajeta zdrav in sijoč videz. Z leti se obrazne konture spremenijo in na obrazu so vidni številni znaki staranja. Toda v nasprotju s splošnim prepričanjem niso le gube tiste, zaradi katerih smo videti starejši, utrujeni, obremenjeni ali manj vitalni. Še posebej velik vpliv ima izguba volumna. Potrošniki se tega vedno bolj zavedajo, strokovnjaki pa so začeli uporabljati postopke za povrnitev volumna. Znamka Eucerin® se je na ta anti-age trend odzvala z raziskavami na to tematiko in uvajanjem novih metod za merjenje obraznega volumna.


Ne spreglejte:

bottom of page