top of page

Res spimo na milijonu pršic?

Na starem vzglavniku več milijov pršič!

Se ti zdi, da ne spiš dovolj dobro? Je morda tvoj vzglavnik že svoje odslužil? Ali veš, kdaj je čas, da ga zamenjaš za novega?

S temi vprašanji smo začeli akcijo z Vitapurjem, kjer smo v Mariboru razveselili nove lastnike vzglavnikov. Seveda sem sama radovedno povprašala, kdaj vzglavnik odsluži svojo nalogo. In infomracije, ki sem jih prejela so precej hm... zastrašujoče?

Se zavedamo, da je v našem starem vzglavniku več milijonov pršic?

Znani, ki so pomagali podarjati vzglavnike: Miša Margan Kocbek, Tibor Golob (fotograf), Tim Kores - Kori (pevec), Mike Vale (DJ), Štefko Bratkovič (radijski moderator), gospa je ambasadroka Vitapurja, Rene Mlekuž (slovenski alpski smučar) in Žan Luka Zelčič (jadralec).

Vzglavnik po 3 letih izgubi obliko, kar posledično pomeni, da ne nudi več ustrezne podpore. To pa še ni najhujše: v vzglavniku se namreč nabere ogromno umazanije, zdravju najnevarnejše pa so seveda pršice. V naših stanovanjih se nahaja več milijonov pršic, največ jih je v vzmetnicah, vzglavnikih, odejah, posteljnini, preprogah in zavesah.

Vzglavnik po 3 letih izgubi obliko, kar posledično pomeni, da ne nudi več ustrezne podpore.

Glavna hrana pršic je seveda odmrla človeška koža. Odrasli osebi se odlušči približno 1,5 g odmrle kože dnevno. To je dovolj za 1 milijon pršic v enem samem tednu! Del teh pršic konča tudi v tvojem vzglavniku, s katerim si noč za nočjo v tesnem stiku.

Razmisli, koliko je star tvoj vzglavnik in ali ni že skrajni čas za menjavo!

In tukaj vas bo razveselil prav Vitapur!

V 55 dneh bodo podraili kar 1000 vzglavnikov in Mariboru je akcija bila več kot uspešna.

Vitapur bo kar v 13 mestih po Sloveniji brezplačno podarjal vzglavnik »staro za novo«. Vstopnica za nov vzglavnik bo tvoj star vzglavnik.

Kako potekala menjava vzglavnikov po sistemu "staro za novo"? Na dogodek prinesete svoj stari vzglavnik, v zameno pa prejmete brezplačno novega, in sicer svileni vzglavnik Vitapur Royal Sleep Thomas, nižji.

Vsak lahko prejme samo 1 nov vzglavnik.

V Mariboru sem imela priložnost ob znanih obrazih podarjati vzglavnike in mislim, da smo naredili dobro delo.

Če pa ste zamudili datume v vašem kraju pa lahko ulovite še 21.4. 2018 ob 10.uri na PTUJU v nakupovalnem cenutru Qulandie.

In ob 16.uri v Celju – Citycenter.

Pohititeee!

Ne spreglejte:

bottom of page