top of page

Za tiste, ki cenijo unikatno izdelavo!

Si želite unikatne posebne kose oblačil?

Potem je za vas kot nalašč Puppa Design!

V podjetju Puppa Design se močno zavedajo problematike in negativnih učinkov tako imenovane hitre mode. Zaradi tega so razvili poseben način izdelave oblačil, kjer uporabljajo samo ostanke materialov in predelujejo neprodana oblačila velikih proizvajalcev, iz katerih nato njihove šivilje ustvarijo čudovita in okolju prijazna oblačila. Vsa oblačila so ročno izdelana v Murski Soboti, v prostorih nekdanje Mure. Izdelujejo kolekcije v omejenih količinah, unikate ter oblačila po naročilu in meri strank.

Na naših modelih pa smo predstavili tudi prav poseben nakit Design of Mine. Unikatni nakit, ki nosi ime Design of Mine, pod katerega se podpisuje Mina Toplak, je narejen iz žice s tehniko kvačkanja ali poljubnega prepletanja, pogosto v kombinaciji s pisanimi perlicami, ki dajo izdelkom igrivi in hkrati elegantni videz. Nakitu daje njegovo unikatnost in poseben videz tudi kombinacija z jeansom ali raznobarvnimi vrvicami iz plute. Vsak kos je narejen ročno, je trajnosten in pripoveduje svojo zgodbo. Je atraktiven in opazen predvsem pa lahek in s tem prijeten za nosit, tako za vsak dan, kot tudi za posebne priložnosti.

PRINCES

Z nami pa je bila tudi trgovina Princes. Trgovina, ki že od leta 2007 skrbi za popolno obutev. In tudi naši modeli vam danes predstavljajo različne čevlje za vsak okus.

Najdete jih kar v petih poslovalnicah in sicerv ljubljani, v Planetu Tuš v Celju, Supernova Koper, in v Europarku Maribor. Vsak teden vam ponujajo številne modele, od športnih copatov (kjer boste našli resnično veliko izbiro) do pestrih salonarjev, polnih petk, balerink, gladiatork in še vseh ostalih modelov.

Dovollite mi, da vas pobabim tudi v spletno trgovino Princess-shop.si, ki je z vami že od leta 2010, kot ena izmed prvih specializiranih spletnih trgovin z modno žensko obutvijo v Sloveniji.

Trgovina Princess, kjer boste zagotovo našli nekaj za vaš okus!

Ne spreglejte:

bottom of page