top of page

Ženske se nikoli ne umirimo!

Vedno znova se zavrtim v nekem vrtincu dogajanja, ki me popolnoma prevzame. Ali je to pisanje, ali so to dogodki, modne revijice ali fotografiranja. To je moj svet.


Priznam, po dolgih tednih te zime, smo že vsi željni sonca in lepega vremena. Da bi lahko zakorakali na svež zrak in si nabrali nove energije.


Za mano je nekaj čudovitih dogodkov: dekleta so delala na otvoritvi keramičnega salona v Celju, odprli smo trgovino Kik v Novi Gorici, se predstavili na 17.sejmu poroka v Celju in obeležili materinski dan v Luftu. Še posebej sem ponosna na našo Glammodels šolo, s katero smo pripravili čudovito modno druženje na materinski dan.


24.marca je v Luftu potekalo druženje, kjer smo se poklonili vsem materam. Utrinke si lahko ogledate TUKAJ.


In dan po soboti sem ob 8.zjutraj že delala prispevek za televizijsko oddajo Ujemi sanje. Skupaj s producentom Danijelom sva se odpravila v Zgornjo Velko, kjer so odnesli k blagoslovu 22 metrov drgi presmec.

Komaj sem čakala, da se vikend konča in se se vrnem v ustaljene tirnice, je moja Kiana »zakuhala«. 39 vročina je pokazala, da prvotni kašelj le ni bil tako zanemarljiv.

Dva dni sva se mučili, dokler nama pediater ni predpisal antibiotika. Prvič sva ga dobili, kajti šum v njenih plučkah ni kazal nič dobrega. In tako so padli v vodo vsi moji načrti, kako bom preživela še zadnji delovni teden pred velikonočnimi prazniki.

In kaj sem odnesla od vsega tega:

Tudi če načrtuješ, se stvari lahko obrnejo v trenutku, kadar to najmanj pričakuješ.

Ne spreglejte:

© 2023 Agencija MIMA, Mihaela Margan Kocbek s.p.

bottom of page