top of page

Stopite v Mima's world

Zakaj Mima’s world?

Ja priznam, tudi jaz sem zajadrala v svet bloganja. Ampak s to razliko, da blogam že od leta 2007. Začela sem na spletni strani Playboy.si, kjer boste še danes našli številne moje bloge. Tudi aktualne, objavljene dan nazaj.


Leta 2009 sem pisanje preusmerila na spletno stran Blogspot. Tisti, ki poznate Blogspot dobro veste, da je to platforma za amaterje (smeh). Meni je nudila nekakšno sprostitev in tam je nastalo nekaj mojih blogov, ki sem jih pisala vse do leta 2014. Po večini so bili to utrinki potovanj in različnih dogodkih, ki sem jih povezovala. Blogspot sicer ni ravno privlačna stran, je pa vseeno bila primerna za začetnike, ki svoje bloge objavljajo na spletu.


V letu 2015 sem se preusmerila na svoj blog misamargan.si. In ta je zaživel, na kar sem ponosna. Seveda me je k temu še dodatno vzpodbudila prijateljica Alenka. Alenka, hvala za brco v rit ;)


Sicer priznam, se ob vsem delu, ki ga imam, nisem veliko posvečala pisanju. Blogi pa so kljub temu nastajali in vsi vi ste me sprmeljali, za kar sem vam iz srca hvaležna!


Bloganje ni moja prva okupacija, je postranska, ki danes odraža moje delo in mojo ljubezen do pisanja. Pišem vsak dan, a z drugačnim namenom, kot je bloganje. Je pa res, da sem v zadnjem letu veliko intenzivneje pisala tudi na blogu.

Morda bi kdo na tem mestu rekel: Miša podlegla si influencerjem. Tja, priznam - Kriva sem!


Slediti modne blogerje, mami blogerke, avto vlogerje... in ne vem kaj vse se nam danes že ponuja, sem še tukaj Jaz! Mima.

Mima's World, ki je združil vse, kar v življenju rada počnem. Moda, lepota, dogodki, materinstvo...


Z modo sem povezana že vse od leta 1999. Danes skupaj s Tadejo uspešno vodive modno agencijo Glammodels, s katero organiziramo številne modne revije. Po drugi strani pa se vsak dan soočam z izzvi materinstva. In kako združiti eno z drugim?

Vstopite v Mima’s world

Po več kot enoletnem razmišljanju, iskanju, premlevanju sem ostala pri imenu Mima – ki je tudi moj psevdonim. Mima je moja matična agencija, Mima je kratica mojega imena in zdaj je zaživel še Mima’s world. Tukaj je združeno vse, kar se dogaja v mojem življenju. Zanimivo in “ne”zanimivo ;), življenjsko in takšno kot jaz sem. Vsestransko, raztreščeno.


Upam, da vam je nova podoba Mima’s world všeč. Nastala je izpod rok avtorice Sweetstuff.si, ki je znana po personificiranih ilustracijah. Njeni pravljični liki, ki se poistovetijo s posameznikom krasijo številne junakinje. Na ilustraciji je zajela tudi naju s Kiano – mojo hčerkico. Takšne ilustracije so tudi čudovito darilce tako da na njeni spletni strani boste zagotovo našli še kaj zase.


Vikend je pred vrati in čaka me precej dela. Tako da se za enkrat poslavljam, saj me že čez nekaj ur pričakujejo v lokalu Luft, kjer bomo prirpavili prav posebno modno druženje na temo materinskega dne!

Vabljeni v našo družbo in hvala, da me spremljate!

Miša

Ne spreglejte:

bottom of page