top of page

Najlepše darilo je poljub

Pogosto si ob praznikih želimo predvsem bližine, toplih besed, zdravja, sreče in poljubov. Da bodo vaši najbližji med prazniki sijali od sreče in hkrati delili mehke poljube, jim podarite Labello Sparkle z osebnim posvetilom na zadnji strani embalaže.

Naj tople praznične besede spremljajo objemi in objeme poljubi. Nežni na lička ali ljubeznivi na ustnice, vsi so prijetni, dokler so nežni.

Bleščeč Labello s prostorom za sporočilo

V prihajajočih prazničnih dneh delite nego in iskrice tako, da podarite Labello Sparkle. Znani balzam Labello Original je namreč v decembru na voljo v šestih bleščečih preoblekah - rdeči, zlati, srebrni, rožnati, vijolični in zeleni. Poleg tega je zadnji del embalaže posebej zasnovan tako, da lahko na embalažo zapišete iskrivo sporočilo. Delite občutek negovanih ustnic s svojo družino in prijatelji – preprosto ga posredujte z omejeno serijo balzama Labello Sparkle.

Balzam za ustnice Labello Original LE Sparkle v šestih bleščečih preoblekah je na voljo le kratek čas! Občutite bogato nego Labello Original, ki globinsko nahrani ustnice z inovativno formulo za zadrževanje vlage. Karitejevo maslo in pantenol naredita vaše ustnice izjemno mehke in jih učinkovito ščitita pred izsušitvijo. Vaše ustnice bodo navlažene, negovane in čudovitega videza, tako da boste sijali prav v vsakem trenutku.

Ne spreglejte:

bottom of page