top of page

Za seksi praznike!

Kot že vsako leto sva tudi letos s Tadejo zakorakali v praznični December nekoliko bolj glamurozno. In to z razlogom: Da prazniki ne bodo dolgočasni!

Tokrat sem se odločila, da napišem nekoliko bolj seksi praznični blog. S Tadejo namreč vsako leto v začetku decembra poskrbiva za nekaj vročih trenutkov. Tadejo poznate – moja najboljša prijateljica. Moja druga polovica “VIKI KREME” kot se radi pošaliva. Verjetno ob pogledu na slike razberete zakaj. Če pa ne, pa nekaj namigov. Sladki čokoladni namaz, ki vedno znova poskrbi, da ti hormoni sreče nekoliko narastejo. Čokolada. Tako nekako bi naju opisala.

Tadeja ni le zgolj moja najboljša prijateljica že vrsto let ampak tudi moja poslovna partnerica. Skupaj sva postavili na noge agencijo Glammodels, ki deluje v Maribrou in Murski Soboti. In v času decembra vsako leto pripravive nekoliko bolj praznično fotografiranje, iz katerega ustvarimo čestitke za prihajajoče praznike. Sva namreč mnenja, da ne zapravljamo denarja za poslovna darila, ampak le tega namenive za različne ustanove. Lansko leto smo zbirali božične jelke in jih podarili tistim, ki jih nimajo ali si jih ne morejo privoščiti. Sama sem eno odpeljala v Materinski dom v Mariboru, ostale pa predala prijatelju Robertu Roškarju, ki jih je zbiral in razvozil. S Tadejo sva dve novi kupili in zraven še vse pripadajoče okraske. Letos pa bove denar namenili starostnikom. Več o tem bom razkrila v času božiča. In če se vrnem nazaj na slikanje. Tudi letos so nama vrata odprli v trgovini Mömax v Mariboru, kjer so nama pripravili čudovito dnevno sobo okrašeno v praznično dekoracijo. Izbrali smo mint barve, kajti lansko leto smo bili odeti v roza. Za fotografskim objektivom pa je stal naš “domači” fotograf Aleš Kocbek, ki v najini agenciji skrbi za vse fotografije. Brez njega več ne gre. In kaj je nastalo? Nekoliko bolj seksi različiča, ki bo božične praznike zagotovo popestrila.

Sami pa presodite, če sva zadli v terno.

In še nekaj na temo “Viki Kreme” in čokolade:

Ste vedeli da je neka švedska raziskava, narejena leta 2011, je pokazala, da ima ženska, ki na teden poje 45 gramov temne čokolade, 20 odstotkov manj možnosti, da doživi kap, kot ženska, ki na teden poje le 9 gramov hrane bogov? Da je temna čokolada dobra tudi za vašo kožo. Antioksidant flavonoid, ki ga je največ v temni čokoladi, ščiti kožo pred UV-žarki. In da je najslavnejši ljubimec vseh časov, Benečan Giacomo Cassanova čokolado uporabljal za afrodiziak?

Upam, da ste zdaj dobili v ustih željo po koščku čokolade ;)

Žleht sem. Vem (smeh)!

FOTO: Aleš Kocbek

Prostor: Mömax Maribor

Oblačila: Zara

Čevlji: Mass

Ne spreglejte:

bottom of page