top of page

Poročna Kamrica

Drage neveste, da bo izbira poročne obleke lažja, smo na našem sejmu porka z modeli predstavili čudovite poročne obleke salona Poročna Kamrica. Poročna Kamrica se nahaja v Spodnji Hajdini, pri Ptuju, kjer je tudi njihov poročni salon, kamor vas vabijo na ogled poročnih oblek. V salonu lahko izbirate med svetovno priznanimi blagovnimi znamkami poročnih oblek iz Španije, Italije in Nemčije.

V poročni kamrici vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri vaše poročne obleke ter se potrudili narediti vaš poročni dan poseben in nepozaben.

Poročna kamrica vas vabi na ogled pestre ponudbe poročnih oblek kolekcij Agnes, Elizabeth, The One, Diane Legrand, Lisa Donetti, LB Fashion, Demetrios, Cosmobella, Orea Sposa, Marylise in Adriana Alier Grupa Rosa Clara.

Njihovi katalogi poročnih oblek so objavljeni na spletni strani www.porocna-kamrica.com, lahko pa jih obiščete v salonu in skupaj izberete model, ki ustreza vašim željam in postavi. Spremljate jih lahko tudi na facebook-u, kjer objavljajo novičke poročnega salona Poročna kamrica.

In še nekaj utrinkov iz modne revije!

Foto: Aleš Kocbek

Ne spreglejte:

bottom of page