top of page

Nova otvoritev KiK Maribor

V centru Maribora, na Grajskem trgu 3, se je v torek 29.avgusta odprla nova poslovalnica KiK, ki bo s svojo ponudbo zagotovo obogatila samo mestno jedro. Samo otvoritev so pospremile finalistke Miss Slovenije 2017, ki so se sprehodile po modni pisti in v okviru modne revije predstavile jesensko kolekcijo trgovine KiK.

To je že četrta poslovalnica, ki je tako odprla svoja vrata v štajerski prestolnici in v Mariboru so na otvoritvi poskrbeli za številna dogajanja, pri katerih niso pozabili tudi na najmljaše s številnimi otroškimi delavnicami. Za celodnevno animacijo sta tako poskrbela priljubljena brata Malek, ki sta izvajala številne otroške igre. Otroci so si lahko izbrali glitter tatoo poslikavo s priljubljenimi vzorčki, njihovi starši pa so lahko zavrteli tudi kolo sreče z bogatimi nagradami. Obiskovalce je pričakal tudi fotobox, kjer so nastale čudovite fotografije, ki so si jih lahko odnesli za spomin.

Osrednje dogajanje je sledilo v dopoldanskem in popoldanskem času, ko se je pred trgovino odvila modna revija s finalistkami izbora Miss Slovenije 2017. Na pisti so bili tudi Miss Bikini 2016, obraz televizijskega šova Survivor in nekdanji finalist izbora Mister Slovenije 2015.

Podjetje KiK Slovenija je svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007 v Murski Soboti. Od takrat je minilo že skorajda deset let in danes se ponašamo že z 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.



O podjetju KiK Textilien und Non-Food

Geslo podjetja KiK se glasi »Kupec je kralj«.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994 in velja za osnovnega tekstilnega oskrbnika. Z več kot 24.000 zaposlenimi in 3.400 poslovalnicami v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, Slovaški, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Hrvaški ter Nizozemski, podjetje ustvari neto letni promet v višini 1,81 milijard Evrov.

V nemški tekstilni panogi se KiK uvršča med najboljših deset in od leta 2013 svojim kupcem ponuja spletno nakupovanje.

Uspeh podjetja predstavlja razvoj novega gospodarskega modela: tekstilni diskont. Ponudba kakovostnega in hkrati cenovno ugodnega tekstila je osnovni posel in predstavlja 70-odstotni delež celotnega asortimana.

Podjetje ponuja ženske, moške, otroške tekstilne izdelke, kakor tudi oblačila za dojenčke odlične kakovosti po ugodnih cenah. Poleg asortimana z oblačili je prav tako na voljo bogata izbira darilnih izdelkov, igrač, kozmetičnih izdelkov, modnih dodatkov ter dodatkov za dom. Pomen osnovni tekstilni oskrbnik krepi asortiman, ki je pretežno sestavljen iz osnovnih kosov oblačil, ki predstavljajo temelj oprave vsake garderobne omare.

KiK je simbol za pravilno razmerje med kakovostjo in ceno. Ugodne cene so predvsem prijazne do družin, mladih mamic ter varčevalnih kupcev: vsak kupec se lahko za samo 30 Eurov obleče od glave do pet.

Ne spreglejte:

bottom of page