top of page

V poletje brez vonjav!

Za mnoge je nanos dezodoranta vsakodnevna jutranja rutina, a zmeraj ni bilo tako.


Ste vedeli, da so prvi dezodorant, ki je iztrebljal bakterije, ki proizvajajo smrdljiv vonj, predstavili leta 1888?

Da je 15 let kasneje prišel prvi anti-perspirant, ki je poleg uničevanja bakterij ustavljal proizvodnjo potu?


Odkar so pričeli z rabo dezodorantov so uporabniki menili, da so dezodoranti nezdravi ali nepotrebni. Vendar so bile ženske negotovo glede svojega vonja, kar je delovalo in eni izmed ameriških znamk dezodorantov do leta 1927 prinesla milijon dolarjev.


V 2017 se še zmeraj sprašujemo ali je uporaba tolikšnih izdelkov osebne nege potrebna, učinkovita ter predvsem ali je zdrava.


Eucerin je v svojih raziskavah potrdil teorijo, da je z bakterijami bolje sodelovati kot jih uničiti, saj so za delovanje telesa nujne. Zato Eucerinovi dezodoranti tudi ne vsebujejo potencialno dražečih snovi, kot so dišave, alkohol, konzervansi in barvila. Ker koži povrnejo naravno pH-vrednost, so do kože prijazni.


Formule so bile preizkušene pri ljudeh z zelo občutljivo kožo in atopijskim dermatitisom ter pri ljudeh z intoleranco za dezodorante ali ekcemom pazduh. Klinične študije so pokazale učinkovitost formule. Neprijetni vonj je mogoče preprečiti z različno jakostjo različnih tipov Eucerinovih dezodorantov.


Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu


Ščiti zelo občutljivo kožo pred neprijetnim vonjem.Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna za uporabo tudi pri občutljivi koži ali intoleranci za dezodorante. Klinične študije dokazujejo, da izdelek nudi 24-urno zaščito pred neprijetnim vonjem celo pri intoleranci za dezodorante, ekcemu in atopijskem dermatitisu.


Eucerin antitranspirant 48 h v roll-onu


Ščiti pred potenjem in neprijetnim vonjem.

Formula, ki ne vsebuje alkohola, klinično dokazano nudi 48-urno zaščito pred potenjem, če imate težave s potenjem pod pazduhami.


Eucerin intenzivni antitranspirant 72 h v spreju


Dolgotrajno ščiti pred močnim potenjem.

Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna za uporabo tudi pri občutljivi koži ali intoleranci za dezodorante.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page