top of page

Ljubezen na terapiji

V nakupovalnem središču Europark bomo lahko spoznali dr.Veroniko Podgoršek avtorico knjige Ljubezen na terapiji.

Tudi sama se bom udeležila srečanja, saj menim, da se danes partnerski odnosi srečujejo s številnimi izzivi. Danes ni mojstrovina imeti odnos – takšen ali drugačen. Mojstrovina ga je ohraniti, graditi in spoštovati. Številne življenjske nasvete podaja tudi avtorica, ki ima na tem področju tudi nemalo katere izkušnje.

Zato vabljeni v Europark 22.junija ob 18.uri.

Nekaj o knjigi:

Dr. Veronika Podgoršek se v svoji novi knjigi Ljubezen na terapiji: vodnik do srečnega partnerstva strokovno utemeljeno, hkrati pa izjemno poljudno loteva najrazličnejših vidikov odnosov s poudarkom na partnerskem.

V knjigi mojstrsko prepleta teoretska spoznanja in izkušnje iz svoje bogate terapevtske prakse, zato analizo in nasvete spretno dopolnjuje s primeri iz resničnega življenja.

Zato tudi pogovor z dr. Veroniko Podgoršek, ki ga bo povezovala urednica Urška Kaloper, obeta preplet strokovnih spoznanj ter življenjskih nasvetov, ki nas vodijo v izpolnjujoč odnos s sabo in drugimi ljudmi.

Imam pa tudi eno malenkost, ki jo znova podarjam. Nekomu ki bo prišel v Evropark na druženje in me poiskal bom podarila ob nakupu knjige tudi ta čudoviti lonček.

Ne spreglejte:

bottom of page