top of page

Pripravljeni na sonce?

Tokrat vam predstavljam blagovno znamko Corine de FARME, ki prihaja iz Francije in je na trgu že vse od leta 1966.

Poznana je že v več kot 60 državah po vsem svetu. Izdelki Corine de Farme v svoji ponudbi nudijo tako otroško kozmetiko, kot kozmetiko za odrasle. Znani so po svojih naravnih sestavinah, katerih vsebnost je najmanj 95 %, ne vsebuejo parabenov in so hipoalergeni. Velik poudarek so pri Corine de Farme naredili tudi na cenovni dostopnosti, saj želijo naravno približati čim večji populaciji ljudi.


Torej "mit" naravno = drago za njih ne velja. Pohvalijo se lahko tudi z enostavno uporabo izdelkov, zahvaljujoč pumpicam, razpršilcem in pokrovčkom. Dokazana je tudi učinkovitost izdelkov, saj so prejeli mednarodno lepotno nagrado za zadovoljstvo strank.

Močno se povezujejo z velikimi imeni: Miss France, Disney, Marvel


Sama pri moji Kiani uporabljam njihovo otroško linijo Baby Care Corine de Farme, ki vsebuje izvleček organskega ognjiča in ki je znan po svojih pomirjujočih in protivnetnih lastnostih. Rahlo odišavljena z notami kovačnika in pomarančnega cveta.

Zdaj, ko pa so že tako čudoviti dnevi, da se moja hčekra tudi že kopa v domačem bazenčku, pa sva uporabili njihov sprej z zaščitnim faktorjem.


CORINE DE FARME KIDS PROTECTIVE MIST SPF 50, 150 ml

VODOODPOREN SPRAJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM ZA OTROKE ZF 50 Zaščitni vodoodporen spraj za otroke zagotavlja učinkovito zaščito otroške občutljive kože. Ščiti pred sončnimi opeklinami in nudi dolgotrajno zaščito pred soncem. Spraj se hitro vpije v kožo in ne pušča belih madežev. Vlaži in pomirja medtem ko nudi intenzivno zaščito . Multifunkcijski spraj omogoča hiter nanos na otroško kožo. Vsebuje naravni rastlinski Glicerin, ki je znan po svojih vlažilnih lastnostih. Obogaten je z ognjičem, ki je znan po svojih pomirjevalnih lastnostih in Mangovim maslom, ki kožo mehča in vzdržuje njeno vlažnost. Skrbno izbrani UVA in UVB filtri (Fotostabilni in učinkoviti).

Prav tako pa je preprosta uporaba. Spraj naneseve na celotno telo pred sončenjem. Spraj je nemasten, zato se lahko že nekaj minut po nanosu oblečete.

Več o njihovih izdelkih pa najdete TUKAJ!

Ne spreglejte:

bottom of page