top of page

Zaščita za ustnice

Na ustnice ob izpostavljenosti sonca pogosto pozabimo. Priznam, tudi sama nisem skrbna glede tega. Do danes pa nisem niti vedela, da obstaja Labello, z zaščitnim faktorjem!

Labello SUN Protect z gladilnim izvlečkom sončnice in zaščitnim faktorjem 30 zadržuje vlago v ustnicah in na ta način prepreči vdor škodljivih UVA in UVB sončnih žarkov, ki so posebej škodljivi ob močnem sončnem pripekanju v vročih poletnih dneh. Vlažilna formula je obogatena še z antioksidativnim vitaminom E, ki preprečuje poškodbe in staranje občutljive kože na ustnicah.


Redna uporaba balzama za ustnice z zaščitnim faktorjem možnosti za pojav kožnega raka na ustnicah kar prepolovi, posebej priporočljivo pa je, da se opremimo s takšnim z visoko zaščito. Labello SUN Protect z izvlečkom sončnice in zaščitnim faktorjem 30 je prav takšen.


Tekstura balzama Labello SUN Protect na ustnicah ne pušča težke ali lepljive teksture, ampak jih nežno prekrije z vodoodpornimi učinkovinami in jim ob nanosu podari rahlo belo obarvan videz. Balzam Labello SUN Protect uporabljamo pred in po izpostavljenosti soncu, saj ustnicam tako zagotovimo nenehno zaščito in navlaženost.


Želite preizkusiti kako deluje? Trem izmed vas, ki mi boste poslale vaše podatke na elektronski naslov: margan.mihaela@gmail.com bom podarila Labello sun protect. Časa imate do nedelje!

Ne spreglejte:

bottom of page