top of page

Kako sem v 4 tednih shujšala 4,5 kilograme!

In ponosna sem nase!


Tri leta nazaj je bilo (če ne še več), od kar sem nazadnje “migala” in naredila nekaj zase. Zakaj? Kaj nas večino obremenjuje? Vsa ta vprašanja sem si postavila…


Sama sem skusila točno to po rojstvu moje hčerke Kiane. Časa zame več ni bilo, oz.nisem si ga znala vzeti. Mož veliko dela, sama posledično tudi in naš urnik je natrpan do zadnje minute pozno v noč. Kje so tisti časi, ko smo delali osem ur in potem uživali proste popoldneve?

Tega več ne poznam. Niti ne poznam tega, da bi si vzela čas samo zase. Zdaj so na prvem mestu druge stvari. In ni mi žal da so. Imam čudovito družino, hčerko, ki me iz dneva v dan postavlja pred nove izzive in mi ponuja radosti življenja. Je pa res, da sem v tem času zanemarila svoje počutje in po porodu pridobila še številne kilograme.


Morda boste zdaj rekli: kje in kam? Ampak je res. Ko so me vprašali, koliko kilgramov si želim izgubiti, sem dejala deset. Morda bi bilo zame idelano, da jih izgubim osem. In prav zaradi tega sem se odločila za SlimJOY full body program. Shujševalni program, ki topi kilograme, maščobe in skrbi za čvrsto kožo!


Prijazne svetovalke Sensilab-a so izmerile mojo telesno težo in vse, kar sodi zraven. Tako smo naredili program in začelo se je delo. Všeč mi je bilo to, da je to celovit pristop k hujšanju. Kar prej še nisem poznala. Seveda so mi v preteklosti priporočali številne diete, ponujali napitke (takšne in drugačne blagovne znamke), ampak za vsak korak se moraš odločiti v celoti. Ni čarobne paličice, ki bi ti dala produkte brez, da bi še sam spremenil svoj način življenja.

In kdaj se začnemo tega zavedati? Navadno takrat, ko je že prepozno. Ali ko smo že globoko zabredli. No jaz z mojimi 10-imi kilogrami. ;)


Odločitev za hujšanje je lahko zelo težka. Tudi sama nisem imela časa, vedno znova iskala izgovore, da sem zaposlena. Ali pa, da enostavno nisem imela motivacije, ker tudi nisem imela rezultatov.


Ko sem brala študije opravljene s SlimJOY izdelki (program so sestavljali farmacevti, nutricisti, dietetiki in športni trenerji) sem vedela, da sem v dobrih rokah in na pravi poti.

Seveda pa mi je bil pomemben cilj. In to je, da končam to, kar sem si zadala. Ko sem se lotila hujšanja, sem si ŽELELA shujašti.


SlimJOY ponuja sklop 6 izdelkov, in vsebuje: Kapsule SlimJOY, napitek WaterOut, Psyllislim, SlimGlow, topilca maščob BootBurn Active in BootBurn Intensive.


Vzporedno s tem se nas je osem pogumnih žensk (vsaka iz svojega drugačnega življenjskega okolja z drugačno zgodbo) podalo v zanimivo dvomesečno preizkušnjo. Ob uporabi izdelkov, pa je skrb za našo vadbo prevzela šampionka, bodybuilderka in poznovalka fitnesa Brigita Brezovec. Končno sem našla čas (si ga vzela) in se pridružila vadbi v skupini deklet z istim ciljem.



O IZDELKIH:

Kapsule SlimJOY: znižujejo kalorije brez spremembe življenjskega sloga!

SlimJoy zavira delovanje encimov, ki so ključni za razgradnjo maščob in enostavnih ogljikovih hidratov in preprečuje, da bi jih naše telo začelo kopičiti v obliki maščobnih blazinic.


Malinov napitek WaterOut: naravna drenaža, ki poskrbi za izgubo prvih kilogramov!

Klinična študija je pokazala, da so uporabniki z WaterOut po prvi fazi hujšanja, med katero je potrebno odvajanje odvečne vode, čiščenje jeter in prebavnih poti, pozneje z lahkoto izgubljali odvečne kilograme.


Ananasov napitek BootBurn ACTIVE: najmočnejši topilec maščob med gibanjem!

BootBurn Active s patentirano sestavino Carnipure™ na naraven način dviga notranjo temperaturo telesa in posledično pospešuje topljenje maščob. Tega običajno ne občutimo, se pa rezultati na telesu vidijo. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha izginejo precej hitreje, kot bi pričakovali.


Breskev napitek BootBurn Intensive: stopite maščobo tudi v mirovanju:

BootBurn Intensive s pomočjo učinkovite mešanice telo prisili v porabo maščob tudi ko niste telesno aktivni. Intensive je prava rešitev za vse tiste dni, ko ni časa za telovadbo!Uporaba: 1 napitek na dan po obroku


Kapsule SlimGlow: ob izgubi kilogramov ohranite mladostni in čvrst videz kože!

Če smo si izklesali telo, a postarali videz za 5 let, smo dejansko naredili zelo malo. Izjemna mešanica SlimGlow ima ugoden vpliv na izgubo telesne teže, obenem pa poskrbi za to, da koža obdrži svojo črvrstost. In ne samo to. Kožo še dodatno pomladi!



Borovničev napitek PsylliSlim: pospešite proces hujšanja z aktivnimi vlakninami

Vlaknine, kot je psillium, v črevesju nabreknejo, nase vežejo škodljive snovi ter potisnejo vsebino črevesja naprej. In črevo se uspešno sprazni.


SlimJOY prehranski načrt by Tejani: shujševalni prehranski program, kjer se okus in dieta srečata!

SlimJOY jedilnik upošteva najnovejša dognanja, saj vemo, da se hujšanje ne začne na krožniku, ampak v živčnem, endokrinem in prebavnem sistemu. Poenostavljen prehranski načrt usmerja, kako se prehranjevati, da ostanete zdravi in vitki.



Več informacij o izdelkih in programu najdete TUKAJ.


Tukaj sem vam predstavila produkte, ki mi pomagajo na poti do cilja. V naslednjem blogu pa vam bom razkrila še sam potek moje poti – do cilja. Seveda pa bi vse to rada delila tudi z vami, dragi bralci – bralke. Zato bom skupaj s Sesilabom in izdelki SlimJOY eni izmed vas podarila paket SlimJOY.



BI ŽELELE POSKUSITI?

Torej vse kar morate narediti je, da na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com pošljete vaš kontakt in v objavo na facebook strani vpišete ime prijateljice, ki bi potrebovala spodbudo za boljše počutje. V soboto 21.maja pa bom izžrebala nagrajenko, ki bi po prejela paket SlimJOY izdelkov na poti do željenega cilja!

Ne spreglejte:

bottom of page