top of page

Razveselili otroke!

Kadar gre za otroke sem vedno v prvi vrsti. Kako to mislim?

Ne morem reči ne, ko jim je treba pomagati. In tudi tokrat smo združili moči in naredili čudovit skupen projekt, pri katerem pa so mojim željam prisluhnili pri blagovni znamki Jolly in Aero.

Se spomnite Aero? Slovenskega podjetja, ki je proizvajalo barve, tempere ipd?

AERO je nazaj in se predstavlja konec maja s celotnim šolskim asortimanom (barvice, flomastri, voščenke,vodene barvice,tempere, bloki, rolerji, krede,radirke), izdelki bodo proizvedeni v Sloveniji in EU. Seveda v sinergiji z blagovno znamko Jolly.

O znamki JOLLY

Brevillier Urban & Sachs je specializirano izključno za pisala s sedežem v Grazu. Danes je eno vodilnih podjetij, ki raste z otroci in z vsemi, ki obožujejo umetnost. Pod njihovim okriljem so tako znamke Ceracolor, Jolly in Sax. Jolly je zagotovo najbolj prepoznavna znamka za otroke in je priljubljena pri številnih šolarjih in se predaja iz generacije v generacije. Tudi pri nas v Sloveniji. Velika izbira artiklov nudi otroškemu ustvarjanju neomejene možnosti. Od pisal do vodenih barvic, svinčnikov in drugih produktov, ki nosijo oznako prave kvalitete.

In zgodba bo še večja, saj so združili moči s Slovenskim Aerom.

In kaj imam jaz pri vsem tem?

Obožujem otroke in velikokrat priskočim na pomoč OŠ Gustava Šiliha v Mariboru. To je šola s prilagojenim programom in veliko poudarka dajejo prav na ročnih spretnostih. Kamor sodi tudi ustvarjanje z barvami.

V družbi predstavika Jolly in Aero Nejca Slokana in moje hčerkice Kiane sva obiskala otroke in jim predala barvice, flumastre in Aero junior tempere. Te barve so predvsem za šole in vrtce, saj lahko ustvarjajo z rokami. Manjkali pa niso niti Aero risalni bloki z novim designom. Novih dodatkov za risanje so se zelo razveselili in z Nejcem sva si zadala, da jih jeseni znova obiščeva.

Kot zanimivost vam naj omenim tudi to da Aero Ida d.o.o. (podjetje, ki proizvaja tekoče barve v Celju) je invalidsko podjetje, kar pomeni da je več kot 50% zaposlenih oseb s posebnimi potrebami.

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page