top of page

Razvajanje v Murski Soboti!


Ko se odpravim v Prekmurje, se najraje razvajam v salonu Palade, kjer znajo človeka res pocrkljati.


Palade obratuje že 10 let. Njegove ideje in cilji so bili zmeraj usmerjeni v to, kako na naraven način izboljšati, sprostiti in polepšati telo. So zagovorniki tega, da rok, dotika in osebnega stika ne more nadomestiti nobena aparatura. Zato v njihovem centru ne izvajajo nič umetnega, škodljivega in nenaravnega.


Že od malih nog je Nataša, lastnica salona Palade, želela pomagati ostalim do izboljšanega videza. Zmeraj je strmela k trendom in si želela nekaj več. Po končanem izobraževanju je nadaljevala pot na Akademiji za inovativnost v Ljubljani, kjer jo je Nico Baggio učil ličenja, in si s tem pridobila naziv vizažistke. Svoje znanje in izkušnje je najprej vnovčila v Kozmetiki Afrodita v Rogaški Slatini, kjer je bila nekaj let zaposlena. V njihovih lepotnih centrih je pridobila izkušnje in znanja ter kasneje za njih opravljala izobraževanja v tujini, kjer je poučevala uporabo Afroditinih izdelkov ter postopkov in promovirala nove linije izdelkov. Leta 2003 se je kot vodja salona zaposlila v Palade. Redno obiskuje kongrese, seminarje in sejme v Parizu Münchnu, Milanu in Londonu, kjer spoznava nove trende in jih prenese v domači kraj.




Med izdelki, ki jih Nataša uporablja je tudi božanska nega Heaven. Slavna britanska kozmetičarka Deborah Mitchell je s svojo organsko nego Heaven obnorela zvezdniški svet. O čudežu na osnovi čebeljega strupa v kozmetiki se veliko govori. Začelo se je po tem, ko je njeno Bee Venon Mask (maska s čebeljim strupom) pred svojo poroko začela uporabljati Kate Middleton, ki je želela svoj obraz osvežiti brez botoxa in drugih umetnih posegov. Uporabljajo jo tudi Victoria Beckham, Beyoncé, Michell Pfeiffer, Camilla Parker ter mnoge druge.


Natašine ideje in cilji so bili zmeraj usmerjeni v to, kako na naraven način izboljšati, sprostiti in polepšati telo. Je zagovornica tega, da rok, dotika in osebnega stika, ne more nadomestiti nobena aparatura. Zato v njihovem centru ne izvajajo nič umetnega, škodljivega in nenaravnega. Njihovi cilji so zmeraj usmerjeni v to, kako priti do enakega rezultata na povsem naraven način. Tega načela se držijo še danes, zato v salonu Palade nudijo kozmetiko na osnovi naravnega izvora.


V salonu Palade ne nudijo samo nege obraza, temveč tudi nego rok in nog, nego telesa, aromaterapijo, nego proti celulitu, depilacijo, solarij, make-up, epilacijo na osnovi visoke tehnologije z green flashom, fotopomlajevanje, odpravljanje pigmentnih madežev, odpravljanje kapilar in aken. Nudijo tudi različne pakete: anticelulitni, wellness, vitalizacijske, program za obnavljanje in novo energijo zreli koži, program za mladostnike in nosečnice.


Tako v salonu Palade poskrbijo dobesedno od pet do glave za popolnoma negovan in urejen videz.

Link: PALADE

Ne spreglejte:

bottom of page