top of page

Na materinski dan!

Po odlično izpeljanjem lanskoletnem dogodku, Modni utrip pomladi, ki smo ga pričarali v lokalu Luft za ženske, smo se odločili, da znova pripravimo prav posebno razvajanje namenjene ženskam.

Modno druženje na Materinski dan je bilo obarvano v znamenju pomladi in ustvarjalci dogodka agencija Glammodels so znova poskrbeli za številna presenečenja. Od snemanja TV oddaje Ujemi sanje, do predstavitve ustvarjalcev, ki na domačih tleh predstavljajo svoje umetnine.

Na modni pisti v LUFTU so se sprehodili modeli agencije Glammodels in predstavili čudovito pomladno kolekcijo različnih blagovnih znamk. Predstavili so se All4Kids, podjetje Avon, trgovina Pupa, čevljarka Ingrid Logar, trgovina Luna iz Europarka in trgovina Princess, Optika Focus iz Beltincev, Modna oblikovalka Elena, M line (oblikovalke Maje Erjavec) in Poročna Kamrica iz Hajdine pri Ptuju.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Škarica.

Prav tako pa so gostje na modni pisti lahko občudovali Kraljico Slovenije Leo Florjanič, Miss bikini Vanjo Fideršek in Miss Štajerske Patricijo Finster s spremljevalkami: Tino Mede, Lano Krajnc in Elmedino Beriša.

Ne spreglejte:

bottom of page