top of page

Skrita vas - premiera Smrkcev!

Smrketa, Smrkec in Ata Smrk v Mariboru navdušili otroke

PREMIERA SMRKCI: SKRITA VAS V CINEPLEXXU

Maribor, 20. marec 2016 – v nedeljo popoldan so Maribor okupirali Smrkci. »Velika« čudežna bitja Smrketa, Smrkec in Ata Smrk so prišla na premiero animirane pustolovščine SMRKCI: SKRITA VAS v Cineplexx Maribor. Plesno obarvana smrkastična zabava za celo družino se je pričela že zgodaj popoldan.

Pravi plesni žur v kinu

Kljub lepemu vremenu so se mnoge družine odpravile na premiero novega animiranega filma o Smrkcih že zgodaj popoldan. Otroke je v Cineplexxu Maribor čakalo pravo presenečenje. Za dobro vzdušje je poskrbela Azra Selimanovič, ki je skupaj z maskotami otrokom pripravila pravi plesni žur. Svoje plesno znanje so pokazali tudi najmlajši plesalci Plesne šole Sebastian. Na koncu pa so otroci zaplesali še s Katayo (Katja Ajster), ki jim je zapela priljubljeni glasbeni hit All About That Bass.

Kdo so slovenski Smrkci?

Poleg Katje Ajster – Kataya, ki je glas posodila Smrketi, so se premiere udeležili tudi Smrkca; Miha Rodman (Klada) in Primož Vrhovec (Bistri) ter Jernej Kuntner (Gargamel), ki je ob enem tudi režiser slovenske sinhronizacije. Izkušena ekipa igralcev, ki je malim čudežnim bitjem posodila svoje glasove je gledalcem v dvorani razkrila nekaj zabavnih pripetljajev iz snemanja.

“Majhni Smrkci, veliki cilji”

Priljubljeni Smrkci v kampanji “Majhni Smrkci, veliki cilji” skupaj z UNICEF-om, Združenimi narodi in Fundacijo Združenih narodov spodbujajo k ustvarjanju boljšega sveta. Obiskovalci včerajšnje premiere, ki je potekala na predvečer dneva sreče, so skupaj s Smrkci podprli 17 ciljev trajnostnega razvoja.

Pred odhodom domov

Najmlajše je po premieri v preddverju kina pričakalo še sladko presenečenje – mlečna kremna sladica Monte ter maskota Monti, ki se je z otroci slikala preden so odšli domov.

O FILMU SMRKCI: SKRITA VAS

V filmu se bo Smrketa s pomočjo skrivnostnega zemljevida in v družbi prijateljev Glavce, Klade in Bistrega spustila na vznemirljivo pustolovščino skozi prepovedani gozd, ki je poln čarobnih bitij, da bi našla skrivnostno skrito vas pred zlobnim coprnikom Gargamelom. Na neverjetnem potovanju, polnem vznemirljivih odkritij in nevarnosti, bodo naši junaki razkrili najbolj smrktastrično skrivnost vseh časov.

Ne spreglejte:

bottom of page