top of page

Labello na Valentinovo

Ne glede na izbrano Valentinovo darilo je sporočilo poklona zmeraj ljubezen. Razpon podarjenih daril je zares velik, vendar pa se najpogosteje kot darilo ali ob njem, pojavijo rdeče vrtnice. Te so najprimernejša izbira, kadar jih podarite svojemu partnerju, sicer pa za različnimi cvetovi stojijo mnogi pomeni.

Da bo cvetela ljubezen in deževalo poljubov celo pomlad pa bodo poskrbeli balzami Labello.

Rdeče vrtnice

Najbolj značilna cvetica na dan obeleževanja ljubezni je vrtnica. Rdeče vrtnice simbolizirajo ljubezen, romantičnost, lepoto in popolnost. Sladek način, da na Valentinovo tudi svojim ustnicam podarite čudovito rdečo barvo robidnic in jih dolgotrajno navlažite, daje Labello Blackberry Shine. Sadni izvleček robidnic na ustnicah pusti nežno rdečo barvo, ki sovpada z žametno barvo vrtnic v roki.

Rdeče gerbere

Jagodno rdeči cvetovi uokvirjajo nedolžnost, čistost in lepoto. Ko podarimo cvet gerbere, posebej takšne v živih odtenkih, podarjamo življenjskost. Labello Strawberry Shine daje močnejšo barvo z vsakim nanosom. Z dolgotrajnim vlaženjem in pristno aromo jagod balzam zagotavlja mehke, gladke in sočne ustnice. Poživljajoč vonj balzama bo prevzel nežno dišavo gerber in prenesel življenjskost na vaše ustnice.

Rdeče lilije

Lilije zaznamujejo prijateljstvo in predanost. Tako dolgotrajno kot je življenje lilije, ostaja tudi prijateljstvo in korenine češenj. Marmorirani vlažilni balzam za ustnice Labello Cherry Shine ima poživljajoč vonj in okus češnje. Je sladek način, da svojim ustnicam podarite čudovito rdečo barvo češenj ter jih dolgotrajno navlažite za zapeljivo mehak in gladek videz.

Rdeče gardenije

Z močnim vonjem zaznamujejo dolgotrajno in trdno ljubezen, simbolizirajo čistost in srečo. Ženska z rdečo gardenijo odraža lepoto, stil in okus. Tudi tisti, ki gardenijo podarijo, izžarevajo sofisticiran okus in dobro poznavanje svojega partnerja. Podarijo jo z namenom obeleževanja dolgotrajne in globoke ljubezni. Takšen kanček glamurja poudari balzam Labello Care & Colour Red, ki na ustnicah pusti čudovito nežno, rdečo barvo.

Labello Blackberry Shine

Negovalna formula vsebuje sadni izvleček robidnic in bleščeče pigmente.

Ustnice dolgotrajno navlaži, zaščiti in na njih pusti nežno rdečo barvo.

Nežni sloj prosojne barve zrelih robidnic je z vsakim nanosom intenzivnejši, pogostejši so bleščeči pigmenti, obdani z rahlim sijajem.

Labello Strawberry Shine

Balzam Fruity Shine Strawberry rahlo poudari ustnice z bleščečimi pigmenti in nežnim sijajem prosojne, sočne jagodno rdeče barve, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša. Z zaščtinim faktorjem 10 ščiti ustnice pred UVA- in UVB-žarki.

Labello Cherry Shine

Balzam Fruity Shine Cherry poudari ustnice z nežnim slojem prosojne barve zrelih češenj, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, z bleščečimi pigmenti in rahlim sijajem.

Z zaščtinim faktorjem 10 ščiti ustnice pred UVA- in UVB-žarki.

Labello Care & Colour Red

Balzam za ustnice Labello Care & Colour Red ima dva sloja za izjemno nego ustnic; notranji negovalni sloj s pantenolom in zunanji barvni ovoj intenzivno negujeta ustnice ter na njih pustita čudovito, nežno rdečo barvo.

In da bo Valentinovo še slajše vam danes podarjam 3 Labello Blackberry Shine. Vse kar morate storiti je, da mi pišete na moj elektronski naslov: margan.mihaela@gmail.com s pripisom Labello! Jaz pa bom 20.februarja izžrebala srečno Valentino!

Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page