top of page

Kam odhajate na oddih?

Vedno znova se vprašam, ko z možem načrtujeva pobeg v tropske kraje, s katero letalsko družbo bova letela.

No danes v poplavi ponudnikov lahko izbiraš že praktično vse mogoče kombinacije. In glede na to, da spet načrtujeva pobeg v Azijo (sicer šele oktobra), jaz najino pot in letalske karte kupujem že danes!

V zadnjem času se poslužujem nakupa letalskih kart preko spletne agencije Tripsta, ki je hkrati tudi največja potovalna agencija v tem delu Evrope. Nedavno sem dobila celo raziskavo, kam Slovenci najraje potujemo oz kam bodo potovali v tem poletju. In vas zanimajo odgovori?

Slovenski gostje najraje svoje poletne počitnice v mesecih junij, julij in avgust 2016 preživijo v Črni gori, sledi ji Anglija, Beograd ipd. Da smo narod, ki svoje oddihe radi načrtujemo vnaprej, dokazuje tudi dejstvo, da letalsko karto v povprečju rezerviramo tudi do 74 dni vnaprej. No pri moji izbiri za Azijo to zagotovo drži (smeh).

V Tripsti, spletni potovalni agenciji, so nam zaupali, da se Slovenci najpogosteje odločamo za naslednje letalske družbe: Adria Airways, Air Serbia, Montenegro Airlines, Turkish Airlines in Wizzair. Prizna, z Adrio sem že letela, tudi s Turkish Airines. V zadnjem času pa letim pretežno z Emirati. Nekako sva se z možem odločila, da bova nabirala milje. Ja tudi to se splača.

In kje so si rezervirali slovenski gostje svoje oddihe? To poletje so v mesecih junij, julij in avgust v tripsti zabeležili največ rezervacij slovenskih gostov za sledeča mesta: Podgorica, Skopje, Amsterdam, London, Beograd, Paris, Bruselj, tudi Atene, Lizbona, Stockholm, … Mojega Bangokoka žal ni zraven.

Kakor koli, pri Tripsti poskrbijo, da vam letalske karte zagotovijo po najboljših možnih pogojih in cenah. Tako si boste lahko na oddihu več privoščili. Najugodnejše lete na mednarodne destinacije boste našli TUKAJ.

Tako, jaz imam moj oddih že rezerviran. Kaj pa vi!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page