top of page

Modni utrip pomladi


Tokrat smo poskrbeli, da so velikonočni prazniki bili nekoliko drugače obarvani. Prijazno gostoljubje so nam ponudili v čudovitem lokalu Luft, ki v Mariboru slovi po odličnih zabavah. Čez dan pa lahko ob kavici in rogljičku uživaš v čudovitem pogledu. V Luftu smo tako pripravili prav posebno druženje, ki smo ga poimenovali Modni utrip pomladi in ga je zaznamovalo snemanje oddaje Ujemi sanje. Svoje načrte so tako razkrili Tim Kores, Maja Založnik in lepe Učiteljice.

S Timom sva klepetala o vsem. O tem, kako je bilo na koncertu Siddharte na Štuku, kjer je raztural, do njegovega spremljevalnega benda Plačanci. O novem singlu z naslovom Vse, kar se ne sme...pa tja do dela na hitradiu Center.

Potem je sledil klepet z Majo Založnik. Majo smo lahko spremljali na priljubljenem nemškem šovu The voice of Germany, kjer je navdušila žiranta Samuja Haberla. Zaupala mi je vse o njenem posebnem pun up stilu, ki mu je že nekaj časa zvesta. Pa o skupini Moonshine, s katero konecrtuje. Povedala mi je še, da aprila odhaja v Srbijo, kjer se bo predstavila prav z Moonshine bandom.

Kot zadnje pa so bile pred kamero še priljubljene Učiteljice: Ana, Silvia in Matea. Ana mi je povedala, kako so preživele zadnji dve leti odkar so se na avdiciji našle in spoznale. Matea pa mi je povedala nekaj o njihovi novi baladi Dunav, za katero spot so posnele v Romuniji. Ter seveda to, da pripravljajo tudi izid prvega albuma. Skratka, dekleta so pridna in vsak teden nastopajo ali pri nas, ali na Hrvaškem ali kje drugje vzdolž naše nekdanje Jugoslavije.

Za naš modno obarvan dogodek pa je nato poskrbela še modna oblikovalka Gordana Grandošek Whiddon z GGW designom, ki je pripravila nekaj čudovitih, dih jemajočih kreacij. Iz Europarka se nam je pridružila trgovina Luna in čevlji Princess. Tukaj je bila tudi Darja in Poročna Kamrica, čevljarka Ingrid Logar, cvetličarna Minka in očala Ray Ban. Podjetje Avon pa je poskrbelo z razvajanje dragih dam s posebnimi darilci.

Verjamem, da je vsak našel nekaj zase! Tudi jaz sem! A vam povem kaj? Kar dve oblekci, ki sta odšli z mano.

No pa do naslednjič!

Vaša Miša

FOTO: Natalija Jelušič Babič

MUA: Mateja Naberšnik

Ne spreglejte:

bottom of page