top of page

Zakorakali v praznični december



V Koloseju Maribor smo pred kratkim pripravili čudovito modno druženje, kjer so ob pisti najmlajših modelov stopile tudi številne lepotice. Da pa ne pozabim na glasbenike, ki so s svojo domačo glasbo našemu dogajanju dali še poseben pečat.


Blagovna znamka Clar je prisotna na slovenskem tržišču že več kot 20 let in ves čas so posvetili razvoju kvalitetnih otroških oblačil, izbiri vrhunskih materialov in dovršeni konfekcijski tehnologiji. Zavedajo se, da so varnost, udobnost in modne smernice za njihove kupce bistvenega pomena. Pri izbiri materialov za otroška oblačila ne sklepajo kompromisov tako vsi njihovi izdelki ustrezajo najzahtvenejšim standardom, ki jih predpisuje Evropska Unija. Še več, materiale za oblačila blagovne znamke Clar dobavljajo le najkvalitetnejša podjetja iz Evropske Unije. Čedalje bolj priljubljena je tudi njihova spletna trgovina, ki jo najdete na www.clar.si. Zadnji trend, ki se seveda pojavlja v prazničnem času pa so čudovite božične kapice, s katerimi razveseljujeo številne otrole. Vse kar morate storiti je, da obiščete njihovo spletno stran, si izberete velikost in ime malčka in kapica bo en dva tri pri vas doma. Kapica iz bombaža z belim patetntom ima ročno izdelan cof in izvezen napis otrokovega imena.


Avon je vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, v božičnem katalogu pa najdete tudi praznično kolekcijo, ki prestavlja lepo darilo za vsako žensko. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina.


Obraz kozmetike Avon so slavna teniška igralka Marija Šarapova, vrhunska manekenka Irina Shayk in igralka Olivia Wilde.

Ena od bistvenih vrednot v Avonu je družbena odgovornost. Skozi vso zgodovino obstoja je filozofija podjetja razumevanje in pomoč ženskam. Avon vsako leto sodeluje in podpira različne aktivnosti za izboljšanje zdravja in varnosti žensk po vsem svetu in v ta namen sodeluje z različnimi organizacijami. Ena izmed teh aktivnosti je boj proti raku dojk, ki deluje v 50 Avonovih državah. Avon v Sloveniji že od leta 2003 podpira boj proti raku dojk s prodajo humanitarnih proizvodov „Roza pentlja“.



V naslednjem izhodu se nam predstavljajo ženska oblačila trgovine Luna, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europark, najdete jih pa tudi na Ptuju.

V Luni boste drage dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo.

V letošnji kolekciji jesen zima boste drage dame našle tudi številne čudovite plaščke, izbirate pa lahko med številnimi oblekami. Zato se pogumno poigrajte z neobičajnimi vzorci in barvami - v tej sezoni vam je dovoljeno prav vse!

Da boste tudi v najhladnejših dneh letošnje zime, stilsko in elegantno dovršene, bo poskrbela vaša Luna, zato izberite udoben in prilagodljiv model, ki najbolj laska vaši figuri.

Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njihovi trgovini v Europarku, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.

In tudi zame so danes poskrbeli v trgovini Luna. Izbrala sem si zimski trendovski šik, elegantno črno belo kombinacijo, ki zmeraj doseže sijajen efekt!


Oblačila Luna, za žensko, ki ve, kaj si želi!



Naši modeli se vam bodo danes predstavili v čudovitih poročnih oblekah salona Poročna Kamrica. Nahajajo se v Spodnji Hajdini, pri Ptuju, kjer je tudi njihov poročni salon. V salonu si lahko ogledate in izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami poročnih oblek iz Španije, Italije in Nemčije. Tudi mene je letos čakala čudovita poroka in do oltarja sem se sprehodila v prav posebni obleki, ki sem si jo izbrala pri njih. Tako kot so meni, bodo tudi vam, v salonu Poročna kamrica z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri vaše poročne obleke ter se potrudili narediti vaš poročni dan poseben in nepozaben. Novost v našem salonu so unikatne poročne obleke, ki jo za vas skreirajo v dogovoru z vami. Tako boste resnično posebne.Obleke iz rednih kolekcij pa lahko prav tako kupite ali si izposodite.Ob čudovitih poročnih oblekah imajo v ponudbi tudi poročne dodatke za neveste ter poročne čevlje Westerleight in Toi Spose. Pa da ne pozabimo na majhne družice, ki bodo z navdušenjem oblekle prekrasne oblekice kolekcije Kukla ter kolekcije Weise.


Vabijo vas, da si tudi danes pri Poročni kamrici ogledate pestro ponudbo poročnih oblek kolekcije Agnes, Elizabeth, The One, Diane Legrand, Lisa Donetti, Diamira, LB Fashion, Demetrios, Cosmobella, Orea Sposa in Pepe Botella. Poročna kamrica iz Spodnje Hajdine vas bo tako brez težav popeljala v njihov svet čudovitih poročnih oblek.

Po naročilu pa boste pri njih lahko kupili tudi posebne svečane, večerne obleke ali obleke za maturantske plese.



Pisano dogajanje pa so v kamere ujeli tudi ustvarjalci oddaje Ujemi sanje. Modeli so predstavili domače blagovne znamke, med katerimi so bile Clar, Poročna Kamrica, ELena, Luna in Avon.

Ne spreglejte:

bottom of page