top of page

Zmenek s knjigo

Vsi, ki me poznate - spremljate veste, da obožujem knjige. Branje je nekaj, v čemer uživam. Je nekaj, kar me odpelje v drug svet, mi odpre nove poti domišljije in me odpelje v nek mir, ki ga najdem znotraj sebe. Zato tudi že nekaj let sprmeljam vse knjižne novosti, ki se pri nas dogajajo in tokrat vam bom predstavila projekt, ki se mi je zdel resnično zanimiv.


Splet naključij je poskrbel, da smo se z oljarno Kocbek znašli v zanimivem sodelovanju z založbo KUD SODOBNOST International. Predstavili so nam projekt njihovega Zmenka s knjigo. Odlično, sem si rekla sama pri sebi in jih v svojih mislih pohvalila. Že tako je preplava spletnega branja prišla v ospredje pred fizičnim listanjem in branjem knjige in s tem projektom so spodbudili bralce, da znova začutijo vonj listov pod svojih pristih.


In zakaj me je navdušil Zmenek s knjigo?


PREDSTAVITEV PROJEKTA:

Za Zmenek s knjigo so se pri založbi KUD Sodobnost International odločili, saj se zavedajo, da je v velikem številu knjig, ki izidejo vsako leto, težko izbrati kakovostna dela. Zato so poskrbeli za izbor kvalitetnega branja za vso družino in pripravili knjižne škatle. Koncept knjižnih škatel je preprost. Vsaka dva meseca boste prejeli škatlo, v kateri se bo skrivala izbrana knjiga iz njihovega programa. Naslov knjige bo do samega zmenka ostal skrivnost. Knjižno škatlo lahko naročite zase, za otroka ali za družino.Zmenek s knjigo bo nadvse vznemirljiv; vstopili boste v različne literarne pokrajine in odkrivali nove vogale domišljije, si grizli nohte in zadrževali dih, se smejali, vzdihovali, se skozi alternativne resničnosti poglabljali vase – vse to v družbi odličnih domačih in tujih avtorjev. Vsaka dva meseca vam bodo poslali knjižno škatlo z odlično vsebino – s kvalitetnimi knjigami in dodatnimi presenečenji!


Več o projektu si lahko preberete TUKAJ!


SPOZNAJ ZMENEK S KNJIGO na različne načine in za vsakega boste našli nekaj:


NAROČI -ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE


NAROČI -ZMENEK ZA ODRASLE


NAROČI - ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE


V vsakem Zmenku s knjigo pa boste našli tudi številna presenečenja, in v jesenski akciji tudi naše sladke izdelke iz naše Oljarne Kocbek.Z majhnimi koraki spodbujamo branje, ki je še tako pomembno! Tega se zavedamo tudi sami, saj naša najmlajša članica Kiana zelo rada bere. In vesele, ob prejemu kakšne knjižne škatle ne ostane ravnodušna! Tako je že zajadrala v vrstice prve knjige iz njihove zbirke in veseli se še vseh naslednjih, ki jih bo prebrala!

Upam, da ste našli morda tudi namig za kakšno božnično darilce. Naredite nekaj dobrega in podarite nekaj, kar ima veliko večjo vrednost kot vse ostalo.Comments


Ne spreglejte:

bottom of page