top of page

“Ustvari svoj trenutek” - ZALANDO

Priznam, da so se tudi moje nakupovalne navade v času Covid-a precej spremenile. Spletne platforme ponujajo odlične rešitve, kjer se najdejo številne blagovne znamke. In Zalando je zagotovo ena od teh, kjer tudi sama z navdušenjem nakupujem.

Zakaj? Odgovor je povsem preprost.Nakupovanje z domačega naslonjala, paket z dostavo v nekaj dnevih in enostavna vrnitev izdelkov, v kolikor ne ustrezajo. In s tem se ognem vsej gneči po trgovinah, ki me že od nekdaj odbija. Aja pa da ne pozabim nenehnik akcij in popustov, ki še posebej kličejo po kakšnem nakupu (smeh).


Pred kratkim je Zalando, vodilna platforma za modo in življenjski stil v Evropi, izdala novo kampanjo s podpisom: Ustvari svoj trenutek. Kampanja predstavlja najnovejše trende in stile za novo jesensko sezono, ki so na voljo na Zalando.si, ter hkrati praznuje živahne modne trenutke.


V glavni vlogi TV spota nastopa supermodel Paloma Elsesser, zagovornica sprejemanja lastnega telesa in ozaveščanja mentalnega zdravja, ki predstavlja najnovejše sezonske videze. Skupaj s Palomo nastopa tudi njena sestra in model, Ama Elsesser. Pridružujejo se jima še avstrijski DJ in model Wolfram, nizozemski model Dylan Hasselbaink, nemški glasbenik Noah Levi in španska igralka Hajar Brown.


TV spot upodablja kratke scene iz vsakodnevnega življenja, v katerih so ujeti ‘osebni modni trenutki’ v outfitih, ki prinašajo veselje, motivacijo in zadovoljstvo. Kampanjo je posnel znani londonski pisatelj in režiser, Isaac Lock, vizuale je ustvaril nemški fotograf, Jonas Unger. Nastopajoče je postilirala igralka in oblikovalka kostumov Tereza Ortiz.


Ralph Rijks, podpredsednik za regionalni marketing na Zalando, je ob izidu dodal: “Naša najnovejša kampanja vabi kupce k ‘ustvarjanju svojih trenutkov’ skozi neskončne videze, ki so to sezono na voljo na spletni platformi Zalando. Bodisi je to sprehod po parku ali večerna zabava s prijatelji, upamo, da bo kampanja navdihnila ljudi k svobodnemu samoizražanju in ustvarjanju mnogih srečnih modnih trenutkov.“


Nova jesensko-zimska kolekcija je zdaj že na voljo za nakup na www.zalando.si.Ne spreglejte:

bottom of page