top of page

Skrivate svoja leta?

Kako se odzovete na vprašanje koliko ste stare? Jaz se vedno zamislim, predvsem ne zato, koliko sem stara, ampak dejansko preračunavam kdaj sem rojena in koliko jih štejem (smeh). Pravijo, da si star toliko, kolikor se počutiš. A ni tako?

Ampak ženske hitro podležemo lepotnim ritualom in si želimo lepega, svežega videza. Jaz se ne poslužujem storitev lepotnih strokovnjakov, prisegam pa na kremice, s katerimi si osvežujem svoj videz.


Aktualna Eucerinova študija kaže, da si samo 36 odstotkov 25- do 39-letnic si želi, da bi ljudje videli njihovo starost. Starejše ženske na to gledajo bolj umirjeno: 60 odstotkov 60- do 75-letnic nima nič proti temu, da ljudje vidijo, koliko so stare.


Nova, izboljšana formula s kratko- in dolgoverižno hialuronsko kislino, ki vlaži kožo in zapolni gube, vidno ublaži celo globoke gube. Saponin deluje antioksidativno in učinkovito aktivira tvorbo koži lastne hialuronske kisline – za do 256 % (test in vitro). Odslej pa je zagotovljena tudi zaščita pred razgradnjo hialuronske kisline, ki jo nudi nova učinkovina: enoksolon, ki zmanjša razgradnjo hialurona za več kot 50 % (test in vitro).


EUCERIN HYALURON-FILLER: NOVA FORMULA, NOVA EMBALAŽA NOVA FORMULA: EUCERIN HYALURON-FILLER DNEVNA KREMA ZA SUHO KOŽO 50 ml · Bogata dnevna krema, ki se hitro vpije · Z ZF 15 in UVA-zaščito · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Učinek zapolnjevanja gub, ki vidno ublaži celo izrazite gube

NOVA FORMULA: EUCERIN HYALURON-FILLER DNEVNA KREMA ZA NORMALNO DO MEŠANO KOŽO 50 ml · Ekstra lahka dnevna krema, ki se hitro vpije · Z ZF 15 in UVA-zaščito · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Učinek zapolnjevanja gub, ki vidno ublaži celo izrazite gube NOVA FORMULA: EUCERIN HYALURON-FILLER DNEVNA KREMA Z ZF 30 50 ml · Ekstra lahka dnevna krema, ki se hitro vpije · Z ZF 30 in UVA-zaščito · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Učinek zapolnjevanja gub, ki vidno ublaži celo izrazite gube NOVA FORMULA: HYALURON-FILLER NOČNA KREMA 50 ml · Dekspantenol podpira nočno regeneracijo kože · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Učinek zapolnjevanja gub, ki vidno ublaži celo izrazite gube NOVA FORMULA: EUCERIN HYALURON-FILLER KONCENTRAT 6 x 5 ml · Dodatno okrepi učinek zapolnjevanja gub, ki ga ima anti-age nega · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Učinek zapolnjevanja gub, ki vidno ublaži celo izrazite gube NOVA FORMULA: EUCERIN HYALURON-FILLER KREMA ZA OKROG OČI 15 ml · Nega kože okrog oči z ZF 15 · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Učinek zapolnjevanja gub, ki vidno ublaži celo izrazite gube EUCERIN HYALURON-FILLER VLAŽILNI BOOSTER 30 ml · Hitro se vpije, kožo takoj in intenzivno oskrbi z vlago in jo napne · Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam · Kožo navlaži za 24 urEUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER

8 ml

· Visoko učinkovita posebna nega s hialuronsko kislino in 10-odstotnim čistim vitaminom C

· Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam

· Za bolj gladko kožo in svež sijaj v samo sedmih dnehEUCERIN HYALURON-FILLER MASKA ZA POMLADITEV KOŽE

1 maska

· Maska iz tkanine s takojšnjim učinkom: ublaži gubice v petih minutah

· Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam

· Intenzivno navlaži kožoEUCERIN HYALURON-FILLER NOČNI PILING IN SERUM

30 ml

· Dvojno nočno delovanje pilinga in seruma

· Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam

· Za vidno ublažitev celo izrazitih gubEUCERIN HYALURON SPREJ

150 ml

· Sprej za obraz, vrat in dekolte, ki se hitro vpije

· Trikratni učinek za najmočnejše delovanje proti gubam

· Takoj in dolgotrajno navlaži, deluje osvežilno in pomirjajoče pri razdraženosti kože zaradi suhosti


Comments


Ne spreglejte:

bottom of page