top of page

Revolucija proti pigmentnim madežem se nadaljuje s kremo za roke NIVEA Luminous630

Pigmentni madeži povzročajo skrb številnim ženskam. Po uspešni uvedbi linije za nego obraza NIVEA LUMINOUS630® proti pigmentnim madežem NIVEA zdaj predstavlja tudi kremo za roke, ki prav tako vsebuje revolucionarno sestavino LUMINOUS630®. Vrhunska rešitev zmanjša temne madeže in obenem prepreči pojav novih. Za čudovito negovane in gladke roke mladostnega videza!


Uspešno v boj proti pigmentnim madežem na rokah

Tako kot koža na našem obrazu lahko tudi koža na rokah kaže znake staranja, kot so izguba čvrstosti in prožnosti, gube in nastanek temnih madežev kot posledica neenakomerno razporejenega melanina. Splošno znano je, da se na rokah sčasoma razvijejo temni madeži, saj večina ljudi roke izpostavlja soncu, ne da bi se tega prav zavedala. Prav za to so strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA razvili kremo za roke NIVEA Luminous630 proti pigmentnim madežem.


Obogatena je s sestavino LUMINOUS630® in hialuronsko kislino, da zmanjša in prepreči pojav temnih madežev, kar je vidno že po štirih tednih, ter intenzivno nahrani suho kožo rok za 24 ur. Vsebuje tudi ZF 15, ki preprečuje temnenje madežev zaradi sonca in zaščiti kožo pred fotostaranjem. Formula se hitro vpije in ne pušča mastnega ali lepljivega občutka. NIVEA LUMINOUS630® krema za roke proti pigmentnim madežem povrne naraven sijaj in učinkovito zmanjša videz drobnih linij in gub.


Revolucionarno odkritje v negi kože


Linija NIVEA LUMINOUS630® proti pigmentnim madežem vse od uvedbe žanje izjemen uspeh po vsem svetu. Prodanih je bilo skoraj milijon izdelkov v 30 državah in kar 91 % uporabnic je potrdilo, da je LUMINOUS630® učinkovit*. Ta vrhunska sestavina odpravlja in preprečuje temne madeže, ki nastanejo zaradi dejavnikov, kot so izpostavljenost soncu, hormonske spremembe in staranje kože. LUMINOUS630® je rezultat 10-letnih poglobljenih raziskav. Strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA so skrbno proučili encim, odgovoren za tvorbo melanina, in ga dve leti proučevali ter nazadnje poustvarili ter na njem preizkusili več kot 50.000 molekul. Na koncu je bila uspešna molekula številka 630, ki je uravnovesila pigmentacijo in tako zmanjšala temne madeže. Rezultat sta bila NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® intenzivni serum proti pigmentnim madežem in dnevni fluid ZF 50 proti pigmentnim madežem za trojno zaščito.


Odkrijte novo kremo za roke NIVEA LUMINOUS630® proti pigmentnim madežem

● Blaži videz drobnih linij in gub.

● Učinkovito zmanjša videz starostnih peg in preprečuje njihov ponoven nastanek že po 4 tednih uporabe.

● Formula, obogatena s hialuronsko kislino za intenzivno vlaženje kože skozi ves dan.

● ZF 15 za zaščito kože pred soncem in fotostaranjem.

● Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Tags:

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page