top of page

Razvajanje za vso družino


Univerzalna krema je popolna izbira za vsakodnevno nego občutljive kože in otroke od tretjega leta naprej. Njena nežna formula z naravnim mandljevim oljem in sistemom, ki ima koži prijazno pH-vrednost, blaži občutek suhosti in koži zagotavlja 24-urno navlaženost. Krema je brez sestavin živalskega izvora.Krema za vso družino

Nova krema NIVEA FAMILY CARE je namenjena vsej družini; koži nudi zaščito in jo intenzivno oskrbi z vlago, primerna pa je za vse tipe kože. Pomirjajoča formula kreme NIVEA FAMILY CARE, ki se hitro vpije, okrepi bariero kože in nudi 24-urno navlaženost. Formula je veganska in vsebuje 100-odstotno naravno mandljevo olje.


- Ustvarjena za nego občutljive kože in otroke od tretjega leta starosti naprej.

- Formula obogatena s 100 % naravnim mandljevim oljem.

- Za 24-urno vlaženje.

- Brez sestavin živalskega izvora.

- Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek prenaša dobro.


Nežna nega kože, primerna tudi za najmlajše


Vlažilna krema za telo, obraz in roke se imenuje NIVEA Family Care. Univerzalna krema je popolna izbira za vsakodnevno nego občutljive kože in otroke od tretjega leta naprej. Njena nežna formula z naravnim mandljevim oljem in sistemom, ki ima koži prijazno pH-vrednost, blaži občutek suhosti in koži zagotavlja 24-urno navlaženost. Krema je brez sestavin živalskega izvora. Klinično je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page