top of page

Prihaja nova generacija

Linija NIVEA Cellular Expert lift predstavlja inovativno nego proti gubam za občutno bolj napeto kožo z revolucionarnim BAKUCHIOLOM. Nova zvezda v anti age - negi Bakuchiol je sestavina iz tradicionalne medicine, ki je postala nova zvezda v moderni negi kože in spodbudi tvorbo kolagena v samo 4 urah. Je rastlinskega izvora in zelo nežen do kože, tako da je primeren tudi za občutljivo kožo, ki morda ne prenaša najbolje retinola, sestavine s podobnim učinkom. Bakuchiol učinkovito deluje proti ključnim znakom staranja kože, kot so upadla koža ali gube – celo globoke.


Linija NIVEA Cellular Expert Lift

Gre za novo generacijo anti age nege, ki učinkuje pri izvoru staranja kože in vsebuje visokoučinkovito kombinacijo čistega bakuchiola in dveh vrst hialuronske kisline. Ta vidno zmanjša gube in videz kože in izenači ten kože ter zagotavlja enakomernejšo polt.

V svojo negovalno rutino vključite dnevno kremo, nočno kremo in sheet masko NIVEA Cellular Expert Lift in uživajte v bolj mladostnem videzu kože.

NIVEA Cellular Expert Lift anti-age dnevna krema z ZF 30 poudari konture, učvrsti kožo in zmanjša celo globoke gube. Z ZF 30 pa nudi tudi zaščito pred škodljivimi učinki UV-svetlobe. - Po le enem tednu je koža nahranjena in gladka. Poleg tega postane vidno čvrstejša, konture pa bolj izrazite. - Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in enakomernejša. - Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.

NIVEA Cellular Expert Lift anti-age nočna krema poudari konture, ponoči obnavlja kožo in zmanjša celo globoke gube. - Po le enem tednu je koža sproščena. Postane občutno bolj gladka in prožna, konture obraza pa so izrazitejše. - Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in spočita ter je mehka na otip. - Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože. Idealno redno nego z izdelki Expert Lift dopolnjuje NIVEA Cellular Expert Lift maska za obraz. - Maska, obogatena s čistim bakuchiolom in hialuronsko kislino, je nastala po navdihu dermatološke nege obraza s krioterapijo. - Izboljša konture obraza, zmanjša gube in poskrbi za občutek voljne, sveže kože, ki traja ves dan. - Masko pred uporabo postavite za 10 minut v hladilnik za še boljši učinek krioterapije.

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page